Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Samsung Monitor 27" ViewFinity S9 S90PC  

Samsung Monitor 27" ViewFinity S9 S90PC

Разшири творческата си реалност с 5K монитора Samsung ViewFinity S9 S90PC!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
2659.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4299221

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

По-широко поле за творчество и 5K резолюция с монитора Samsung ViewFinity S9 S90PC!

Става въпрос за един страхотен 5K (5120 x 2880) монитор, съвместим с PC и Mac чрез MiniDP и Thunderbolt™4, който ти предлага абсолютна цветова производителност, благодарение на сертификата Pantone™. Разбира се, с интелигентното калибриране (Smart Calibration) можеш да настроиш Samsung ViewFinity S9 по твой вкус, като използваш мобилния си телефон, избирайки между DCI-P3 color space и RGB. Така можеш лесно и бързо да коригираш изображението и цветопредаване, така че визията ти да стане реалност точно както си си я представял.

А след като приключиш с работата, можеш да се забавляваш с уникалните smart характеристики, които пренасят любимите ти streaming услуги директно на монитора, без използването на компютър.

Samsung Monitor 27" ViewFinity S9 S90PC
Samsung-ViewFinity-S9-5k
Резолюция на дисплея
5K

Повече детайлност, повече пространство, повече свобода. Резолюцията 5K 5120 x 2880 извежда работата на създателите на следващото ниво, позволява повече прозорци един до друг и повишава производителността.

IPS Panel
Технология на дисплея
IPS Panel
С IPS технология на дисплея, няма отблясъци от естествената светлина, като виждаш перфектно от всеки ъгъл, където и да седиш.
178°/178° Viewing Angle
Ъгли на видимост
178°/178°
Наслаждавай се на богати, точни и надеждни цветове в ултраширок зрителен ъгъл от 178° — както хоризонтално, така и вертикално — без значение под какъв ъгъл или как си поставил монитора си.
 
Thunderbolt™4 и Mini DisplayPort

Абсолютна съвместимост с PC и Mac, за да се възползваш максимално от възможностите на монитора. Сложи край на множеството кабели и получи достъп до допълнителни функции.

 
 
Повече пространство и 5K резолюция!

5K резолюцията ти предоставя повече пиксели от 4K и по-голямо пространство, на което да твориш. 218 пиксела на инч пък ти осигуряват невероятна детайлност. Изборът на настройка 99% DCI-P3 повишава наситеността на цветовете, за да вдъхне живот на твоите идеи, а с фабрично калибрираното прецизно възпроизвеждане на цветовете (ΔE < 2) изображенията на дисплея изглеждат живи и ярки.

 
 
Защита против отблясъци, за да предпазиш очите си

Грижи се за очите си, докато си зает с работа. Матовият дисплей драстично намалява светлинните отблясъци, за да не пропуснеш нито един важен детайл. Технологията Intelligent Eye Care автоматично оптимизира яркостта, намалява синята светлина и елиминира трептенето на екрана, така че нищо да не те разсейва от важните задачи за деня.

 
 
Интелигентно калибриране

ViewFinity S9 възпроизвежда живи и ярки цветове. Опцията за интелигентно калибриране със смартфон позволява екранът лесно да бъде персонализиран за уникално изживяване. Можеш да избираш между цветово пространство DCI-P3 или sRGB и да персонализираш настройките за цветна температура, гама, осветеност, без допълнителни инструменти или сложни процедури.

 
 
Цвят от експерти

С Pantone™ и Pantone™ SkinTone™ сертификат имаш цвят точно като в реалността! С автентично възпроизвеждане на над 2000 цвята Pantone™ и 100 тона на кожата, светът, който създаваш изглежда толкова добър, колкото и истинският.

 
 
Наслади се на 5K резолюция с Windows и Mac

5K монитор, който се свързва с любимите ти Windows и Mac устройства чрез DisplayPort и Thunderbolt 4. Новата съвместимост с Thunderbolt 4 означава, че можеш да прехвърляш данни още по-лесно и надеждно.

* Някои устройства с Mac OS 13 може да са с ограничена съвместимост.

 
 
Професионална камера

Покажи по-добрия си профил на твоите събеседници. Вградената камера SlimFit с 4К резолюция осигурява кристалночисто качество на конферентните видео разговори, а заснемането на видео съдържание с висока резолюция е по-лесно от всякога.

 
 
Гъвкаво регулиране на позицията на екрана

Тънкият метален дизайн и регулируемата височина на екрана, който може да се накланя под подходящ ъгъл, ти помагат да работиш по-ефективно. Завърти екрана на 90 градуса, за да преглеждаш дълги документи с по-малко скролиране. Съвместимостта с VESA-стойка за стенен монтаж пък може да освободи още място на бюрото ти.

 
 
Животът не е само работа!

Гмурни се във вселена от забавления на секундата, когато приключиш с работата. Вградените приложения за smart телевизор ти осигуряват достъп до най-актуалното streaming съдържание директно на екрана на твоя монитор.

  • Характеристики
  • Вид Monitor
  • Диагонал 27 inches (68.58 cm)
  • Резолюция 5120 x 2880
  • Технология на дисплея LED с IPS матрица
  • Време за реакция 5 ms
  • Яркост 600 cd/m²
  • Ъгъл на видимост 178° / 178°
  • Честота на опресняване 60 Hz
  • Контраст 1000:1
  • Интерфейс на свързване 1xUSB-C
  • Колони Вградени
  • Мощност на колоните 2 x 5 Watt
  • Вертикален наклон (Tilt) Да
  • Регулиране на височина Да
  • Тегло 7.4 kg
  • Размери с поставката 61.13 x 53 x 13.53 cm
  • VESA 100 x 100
  • Кабели за свързване 1 x захранващ кабел/ 1 x кабел Thunderbolt
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >