Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Monitor 49" Odyssey OLED G9 LS49CG934SUXEN
ProductPhoto_1942603

Samsung Monitor 49" Odyssey OLED G9  LS49CG934SUXEN  

Samsung Monitor 49" Odyssey OLED G9 LS49CG934SUXEN

Samsung Odyssey OLED G9 ще те очарова с по-яркия си панел, по-широка гама от цветове и новия Quantum Processor Pro!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
2999.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4314573



Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Нова ера в OLED gaming! Samsung Odyssey OLED G9 ще те очарова с новия си по-ярък панел, по-широката гама от цветове и новия Quantum Processor Pro.

OLED осветлението с Quantum Dot технология се контролира пиксел по пиксел, позволявайки почти безкрайно съотношение на цветовия контраст. Всеки пиксел е индивидуално осветен и не разчита на подсветка, позволявайки съотношение на динамичен контраст от 1 000 000:1, като същевременно предлага по-ярки нюанси на бялото и повече дълбочина на черното.

Odyssey OLED G9 разполага с време за реакция 0,03ms (GTG) и честота на опресняване 240Hz за елиминиране на забавянето. Оборудван е с усъвършенстван Neo Quantum Processor Pro за ярко бяло, дълбоко черно и зашеметяващ цветови контраст.

С VESA DisplayHDR™ True Black 400, AMD FreeSync™ Premium Pro, Game Bar 2.0 за абсолютен контрол, стерео високоговорители (2x 5W), гъвкав интерфейс на свързване (HDMI 2.1, DisplayPort, USB Hub, Samsung Gaming Hub, Smart TV), поддръжка Auto Source Switch+ и тънък метален дизайн с Core Sync & Core Lighting+.

 
Samsung Monitor 49" Odyssey OLED G9
OLED Panel
Тип панел
Curved OLED
Извитият OLED панел 49" предоставя контраст 1 000 000:1, поддръжка на технология AMD FreeSync™ Premium Pro, цветова гама 99% DCI (CIE1976), HDR10+ Gaming, както и DisplayHDR™ True Black 400.
quad-HD 240Hz
Резолюция на дисплея
Dual QHD
Високата резолюция 5120 x 1440 pixels (Super Ultrawide) ти позволява да играеш игри, да гледаш филми, спорт и онлайн съдържание с честота на опресняване 240Hz чрез HDMI 2.1 и DisplayPort.
0,03ms (GtG)
Време за реакция
0,03ms (GtG)
С време за реакция 0,03ms (GtG), имаш нулево забавяне в гейминга и командите, които даваш. Дори и най-бързите екшън сцени се възпроизвеждат плавно, без неприятно размазване.
178°/178° Viewing Angle
Ъгли на видимост
178°/178°
Наслаждавай се на богати, точни и надеждни цветове в ултраширок зрителен ъгъл от 178° — както хоризонтално, така и вертикално — без значение под какъв ъгъл или как си поставил монитора си.
 
 
OLED и процесор Neo Quantum Processor Pro
С усъвършенствания процесор Neo Quantum Processor Pro, всеки кадър от OLED матрицата бива анализиран мигновено с цел оптимизиране на картината. Цветове, нюанси и контраст се настройват така, че да ти осигурят ярка и кристалночиста картина по всяко време.
 
 
Потопи се в super ultrawide изображения на 49" Dual QHD
Суперултраширокият дисплей с широчина колкото два QHD монитора ти предоставя необходимото пространство, за да видиш всички детайли от картината. Извивката 1000R е съобразена с особеностите на човешкото око, за да запълни полезрението ти и да влезеш в кожата на твоя герой.
 
 
Надхитри враговете с невероятно висока скорост
Избягвай ударите и атакувай по-бързо от всички. С OLED технологията и времето за реакция 0,03ms всяко твое действие се отразява моментално на екрана. Портовете Micro HDMI 2.1 и DisplayPort и честотата на опресняване 240Hz ти осигуряват конкурентно предимство. Всяка милисекунда има значение, когато играеш за победа.
 
 
DisplayHDR™ True Black 400 | Виждаш в сенките с повече нюанси на черното
Виж всеки детайл дори в най-тъмните зони от картината. Tъмните цветове и нюансите на черното имат истинска дълбочина, а по ръба на дисплея няма прозираща светлина, за да можеш да се потопиш наистина дълбоко в играта.
 
 
Потопи се в гладка и плавна игра
AMD FreeSync Premium използва адаптивна технология за синхронизиране, която намалява забавянето и накъсването на картината, за да ти осигури силно конкурентно предимство.
 
 
Вградени високоговорители
Вградените в монитора високоговорители освобождават място на бюрото ти – вече не са необходими кабели и външни високоговорители, за да си сигурен, че няма да пропуснеш нито един важен звук от любимата ти игра.
Ευέλικτη συνδεσιμότητα
 
Гъвкав интерфейс на свързване
HDMI 2.1, DisplayPort и USB Hub ти позволяват да свържеш лесно любими устройства, които подобряват gaming изживяването ти и ти спестяват хаоса от кабели (USB Hub поддържа само предаване на данни).
 
Подобрен дизайн
Елегантният профил на Odyssey OLED, който е с дебелина само 4,5mm в най-тънката си част, го превръща в красив акцент в помещението. Дизайнът на монитора ще удовлетвори и най-претенциозния естет.
Απόλυτος έλεγχος με Auto Source Switch+
 
Пълен контрол с Auto Source Switch+
Благодарение на Auto Source Switch+, твоят монитор сам открива новите устройства, веднага щом ги свържеш и включиш, за да възпроизведе верния сигнал. Това ти помага бързо да стигнеш до действието на играта, без да се налага да навигираш през множество входни източници.

  • Характеристики
  • Вид Monitor
  • Диагонал 49 inches (124.46 cm)
  • Технология на дисплея OLED
  • Резолюция 5120 x 1440
  • Време за реакция 0.03 ms
  • Яркост 250 cd/m²
  • Ъгъл на видимост 178°/178°
  • Контраст 1000000:1
  • Честота на опресняване 240 Hz
  • Формат 32:9
  • Интерфейс на свързване 1xHDMI, 1xDisplay Port, 1xHDMI micro, 3xUSB
  • Регулиране на височина Да
  • Вертикален наклон (Tilt) Да
  • Функция PIP (PC) Да
  • Мощност на колоните 2 x 5 Watt
  • Енергиен клас G
  • Тегло 12.9 kg
  • Размери с поставката 119.47 x 52.91 x 28.4 cm
  • VESA 100 x 100
  • Кабели за свързване 1 x захранващ кабел/ 1 x кабел Display Port
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >