Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Turbo-X Monitor 27" TS2702NXF  

Turbo-X Monitor 27" TS2702NXF

IPS FHD монитор 27" с широки зрителни ъгли, време за реакция 5ms, честота на опресняване 75Hz и технологии Low Blue Light/Flicker Free за удобна работа и забавление!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
219.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4187458

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Реалистични цветове от всеки зрителен ъгъл, висока резолюция, гъвкав интерфейс на свързване и "gaming" характер: с IPS панел 27" мониторът Turbo-X TS2702NXF ще се впише хармонично в пространството ти.

Разполага с резолюция Full HD (1920 x 1080 pixels), изключително широки ъгли на видимост 178/178 градуса, минимално време за реакция 5ms и честота на опресняване 75Hz (FreeSync™) за картина без забавяния и насичане, както и впечатляващ дизайн. Технологиите Low Blue Light и Flicker Free осигуряват удобно гледане, ограничавайки натоварването на очите.

С динамичен контраст 1000:1, ергономична стойка, портове HDMI/VGA, аудио изход и вградени високоговорители, той е готов да ти предостави вълнуващо зрително изживяване и комфорт — за игри, филми, снимки и браузване в интернет, с прецизност и равномерна яркост.

Turbo-X Monitor 27” TS2702NXF
IPS Panel
Технология на дисплея
IPS Panel
IPS мониторите използват усъвършенствана технология, която ти предлага изключително широки ъгли на видимост, така че можеш да виждаш екрана без изкривяване от почти всяка точка на стаята.
FHD Resolution
Резолюция
Full HD
Full HD резолюцията (1080p) в комбинация с IPS панела осигурява зашеметяващи изображения с ярки цветове и детайли от всеки ъгъл на гледане.
View Angles 178°/178°
Зрителни ъгли
178°/178°
С широк зрителен ъгъл 178°/178°, няма да ти се налага да седиш точно пред монитора, за да виждаш всичко перфектно.
 5ms GtG at Faster
Време за реакция
5ms (GtG)
С време за реакция 5ms (GtG), бързите екшън сцени и FPS игрите се възпроизвеждат гладко, с детайли, които остават непроменени.
HDMI & VGA
Свързване
HDMI & VGA
С HDMI и VGA, множество устройства могат да бъдат свързани директно към твоя монитор за пълна гъвкавост.
 
 
Прожекция от край до край
Когато имаш панел с IPS технология с широк зрителен 178° (по хоризонталната и вертикалната ос), не се налага да седиш точно срещу монитора, за да виждаш перфектно. Независимо дали гледаш мачове с приятелите си, последния сезон на "House of the Dragon", или снимки от почивката, детайлите и цветовете не "избледняват" - независимо от какъв ъгъл гледаш.
 
 
Визуален комфорт
Можеш да се наслаждаваш на ясни детайли с качество Full HD в комбинация с висока яркост, невероятен контраст и живи цветове, за реалистични изображения. Този монитор предоставя подобрена резолюция 1920 x 1080 pixels, за да се радваш на изображения и графики с качеството, с което са заснети и програмирани - за ясни изображения със зашеметяващи детайли.
 
 
Честота на опресняване 75Hz
Играй със стабилна производителност, наслади се на плавно и бързо опресняване при 75Hz, както и ултрабързо време за реакция (5ms). Сега бързите преходи на сцени във филми и в ефектите на любимите ти игри ще се извършват още по-плавно - без нестабилност или ghosting от скоростта на превключване - осигурявайки равномерна яркост и точност на цветовете във всеки един момент.
 
 
Минималистичен дизайн
С устойчива, метална стойка и много тънка рамка, мониторът Turbo-X 27" TS2702NXF не само предоставя прожекции, които достигат буквално до краищата на размерите му, но и дизайн, който подчертава естетиката на пространството, където и да го поставиш. Семплите линии и тъмното покритие го превръщат в... обект на възхищение, дори когато е изключен!
Onboard Speakers
 
Вградени високоговорители
Използвай вградените високоговорители на монитора и се наслаждавай на любимите си музикални видеа/парчета, игри и филми или сериали, спестявайки място и пари!
Mega Contrast
 
Динамичен контраст
С динамичен контраст 1000:1 ще се наслаждаваш на дълбоко черно и живи цветове, каквото и да гледаш. Независимо дали играеш на стайно осветление, или при ярка дневна светлина, мониторът Turbo-X ще ти предоставя винаги това, което трябва да видиш.
High Brightness
 
Висока яркост
С яркост 250 cd/m², можеш да работиш или да играеш любимите си игри комфортно, независимо от осветлението в средата.

  • Характеристики
  • Вид Monitor
  • Диагонал 27 inches (68.58 cm)
  • Резолюция 1920 x 1080
  • Технология на дисплея LED с IPS матрица
  • Време за реакция 5 ms
  • Яркост 250 cd/m²
  • Ъгъл на видимост 178°/178°
  • Честота на опресняване 75 Hz
  • Формат 16:9
  • Контраст 1000:1
  • Интерфейс на свързване 1xHDMI, 1xVGA
  • Вертикален наклон (Tilt) Да
  • VESA 100 x 100
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >