Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Jackery Power Station Explorer 500EU  

Jackery Power Station Explorer 500EU

Лека и лесна за използване, с капацитет 518Wh и 500W инверторна производителност (1000W Surge), устойчива на топлина и студ, с три режима на зареждане и батерия с дълъг живот!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1299.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4289110

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

MUST-HAVE FOR YOUR OUTDOOR ADVENTURE: с издръжлив дизайн, преносимата електрическа станция Jackery Explorer 500 захранва устройства с ниски и високи енергийни изисквания (мобилни телефони, телевизори, нагреватели, кафе машини, тостери и т.н.) в продължение на много часове.

Щадяща околната среда, с капацитет на батериятя 518Wh (500W), три начина на зареждане, сгъваема дръжка, ергономичен дизайн, вграден MPPT (Maximum Power Point Tracking) и отлична система за управление на батерията (BMS), тя е идеална за авантюристи на открито и чудесно решение за спешни случаи у дома.

Компактна и лека, Jackery Explorer 500 се носи лесно.

Jackery Explorer 500 Portable Power Station
 
 
Готова за всичко…
Преносимата станция за зареждане Jackery Explorer 500 разполага с 1x AC, 2x DC, 1x Car Power Output и 3x порта USB-A за зареждане на устройства с ниска и висока мощност — като въздушни помпи, CPAP машини, телевизори, мини хладилници и други. Компактният размер и лекият дизайн я правят идеална за пътешествия и къмпинг с RV.
 
 
Три начина на зареждане
Преносимата станция за зареждане Jackery Explorer 500 поддържа различни методи на зареждане: класическо зареждане (за 7,5 часа), соларно зареждане (за 9,5 часа) и зареждане от автомобил (за 7,5 часа). За да можеш винаги да зареждаш оборудването си навсякъде и по всяко време.
 
 
Батерия с голяма автономия
Най-добрата характеристика на Jackery Explorer 500 е голямата автономия на батерията: дори след цели 800 цикъла на зареждане, станцията ще има 80% капацитет на батерията.
 
 
Цялостна защита
Вградената система за управление на батерията (BMS) на Jackery и инверторът с чиста синусоида осигуряват постоянна мощност на устройствата. Най-съвременните температурни сензори гарантират, че станцията е подходяща за използване дори при екстремни климатични условия.
 
 
Енергия on-the-go
Jackery Explorer 500 е сравнително лека и предназначена за on-the-go употреба. С натискането на един бутон, страхотното изживяване при зареждане на открито става реалност за секунди.
 
 
Мощна и надеждна
Може да издържи при високи и ниски температури. Вграденият висококачествен контролер MPPT и инверторът с чиста синусоида я предпазвт от късо съединение, презареждане, високо напрежение и много други.
 
 
Щадящо околната среда решение
Преносимата електрическа станция Jackery Explorer 500 не отделя изпарения и не използва гориво, което я прави екологично и възобновяемо енергийно решение за къмпинг, пътувания с кемпер, живот "извън мрежата" и резервно електричество у дома.

  • Характеристики
  • Мощност 500W (Surge 1000W)
  • Тип батерия Li-Ion
  • Капацитет на батерията 518 Wh
  • Време за зареждане 7.5 часа (класическо зареждане) / 9.5 часа (чрез Solar Panel)
  • Свързване 1x AC / 3x USB-A / Car Power Output / 2 x DC
  • Тегло 6 kg
  • Размери 19.2 x 30 x 24.2 cm
  • Други характеристики Жизнен цикъл: 500 cycles to 80%+
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >