Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Horizon Zero Dawn Remaster PlayStation 5
ProductPhoto_1942603

Sony Horizon Zero Dawn Remaster PlayStation 5  

Sony Horizon Zero Dawn Remaster PlayStation 5

Очаква се на 31.10.2024 г.

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
89.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4646053
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Земята вече не е на хората! В едно далечно бъдеще, в което колосални машини бродят и властват над Земята, части от човечеството оцеляват в различни племена сред буйно обраслите руини на отдавна изгубената ни цивилизация.

Вземи лъка и копието и влез в ролята на младата изгнаница и ловец на машини Алой, докато тя разкрива своя произход, истината за този загадъчен свят и за съдбата ѝ да го спаси от предстоящата гибел. По време на пътешествието си Алой ще попадне сред различни племена, оживени селища и интересни герои и спътници.

Horizon Zero Dawn™ е многократно награждавана екшън ролева игра, а това ремастерирано издание вдъхва живот на любимите диви местности в света на Алой с още по-висока точност, с мощта и потенциала на конзола PlayStation®5. Наслади се на зашеметяващия свят на Horizon Zero Dawn със зашеметяваща нова графика и подобрена производителност.
Sony Horizon Zero Dawn RMST PS5
 
 
Борба за оцеляване
Постапокалиптичният свят е пълен с опасности и предизвикателства. Великолепният природен пейзаж е патрулиран от впечатляващи, но смъртоносни машини. За да победиш тях и неизвестните фракции, които ги контролират, си призован да започнеш умни тактически атаки, използвайки впечатляващ арсенал.

  • Характеристики
  • Тип игра Action Role Playing Game
  • Конзола Playstation 5
  • PEGI Rating 16+
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >