Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
4D TV Screen Mirror Lightstrip 4m 65"
ProductPhoto_1942603

Nanoleaf 4D TV Screen Mirror Lightstrip 4m 65"  

Nanoleaf 4D TV Screen Mirror Lightstrip 4m 65"

Screen Mirror Camera Kit от Nanoleaf за впечатляващ 4D ефект, с адресируема RGB LED лента и капак за поверителност на камерата — идеален за монитори и TVs (до 65")!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
199.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4288750

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

SEEING IS BELIEVING: Nanoleaf 4D e Screen Mirror Camera Kit, който синхронизира цветовете на екрана ти с адресируема LED лента, монтирана в задната му част.

Наслади се на впечатляващ 4D ефект, тъй като подсветката осветява пространството ти с цветовете на любимите ти сериали, филми и игри.

За превъзходно развлекателно изживяване, активирай Sync+ в приложението Nanoleaf, за да разшириш ефектите за синхронизиране на екрана до 50+ Nanoleaf RGB осветителни тела, като Nanoleaf Shapes и Lines. Независимо дали си киноман, console gamer или любител на караоке, Nanoleaf 4D Screen Mirror + Lightstrip Kit ще изведе забавлението ти на следващо ниво!

- Screen Mirroring с изключително наситени цветове

- Регулируема светлинна лента

- Капак за поверителност на камерата

- Използване с телевизори (до 65") или монитори

 
 
Screen Mirroring с наситени, реалистични цветове!
Цветовете от любимите ти сериали, филми и игри се простират от екрана в пространството за невероятно изживяване и забавление.
 
 
Синхронизиране на 50+ устройства Nanoleaf
С технологията Sync+ можеш да разшириш ефекта Screen Mirror в множество Nanoleaf RGB осветителни устройства едновременно, за да трансформираш цялото си пространство с цвят и светлина.
 
 
10 цветови зони на метър
Ефектите на околното осветление и Mirroring са подобрени с тази адресируема градиентна светлинна лента с висока резолюция, която позволява множество цветове да се появяват наведнъж за най-точно представяне на екрана.
 
 
Адаптиране към дисплея
Адаптирай светлинната лента до най-добрата дължина, за да отговаря на размера на твоя екран. Светлинните ефекти автоматично се пренастройват към новата дължина.
 
 
Капак за поверителност на камерата
Магнитният капак (включва се в опаковката) блокира обектива на камерата, когато не се използва, за допълнително спокойствие и сигурност.
 
 
4 Mirror Modes за безкрайно забавление
Избирай от 4-те режима Screen Mirror с различни степени на потапяне, за да отговарят най-добре на това, което гледаш – от фоново осветление до плавно сливане на цветовете и накрая директно 4D съответствие за най-голямо въздействие. Добави Rhythm звукова реактивност към всеки Screen Mirror Mode, за да съживиш любимите си музикални видеоклипове и саундтраци!
Dynamic Colour-Changing Scenes
 
Динамична смяна на цветове
Проектирай свои собствени светлинни ефекти с над 16 милиона цвята или открий хиляди, създадени от общността. Наслади се на тези сцени без дублиране, дори когато екранът е изключен: създай най-добрата атмосфера за вечери с любопитни факти или просто освободи артиста, който криеш в себе си.
Rhythm Music Visualizer
 
Rhythm Music Visualizer
Включи non-mirroring Rhythm Scene и гледай как светлините реагират на любимите ти музикални плейлисти в реално време за цялостно аудио-визуално светлинно шоу.
Magic Scenes
 
Magic Scenes за вълшебни моменти
Използвай произволна дума, за да генерираш "магически" уникална сцена, вдъхновена от нея. Опитай със заглавията или имената на героите от любимите си предавания, филми или игри за цветна и тематична наслада!

  • Характеристики
  • Мощност (Watts) 24 W
  • Автономия (часове) 25000 h
  • Дължина 4 m
  • Други характеристики Voice Assistant: Google Assistant / Amazon Alexa / Apple HomeKit. Application: Nanoleaf. Lumen: 275 lm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >