Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Nanoleaf Shapes Flexible Linkers 3pcs  

Nanoleaf Shapes Flexible Linkers 3pcs

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
19.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3596133
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Композициите ти Nanoleaf Shapes преминават на следващо ниво. С гъвкавите свързващи елементи (linkers) можеш да създадеш "многоизмерни" композиции от плочки Nanoleaf Shapes, които обгръщат ъгли (на стени, мебели и др.) или се простират дори до тавана.

Всяка опаковка съдържа 3 свързващи елемента, които се огъват на 360° (можеш да ги използваш на мястото на твърдите linkers от опаковката на плочките Nanoleaf Shapes).
Nanoleaf Shapes Flexible Linkers
Nanoleaf Shapes Connect+
 
С технология Connect+
Благодарение на технологията Connect+, могат да се свързват модули дори и с различни форми за създаването на една уникална, ярка мозайка, която ще очарова гостите ти.
Nanoleaf Shapes Touch Reactive
 
Touch Reactive
Модулите са touch reactive и реагират динамично на докосването ти. Естествено, тази възможност може да активира различни интерактивни игри.
Nanoleaf Shapes Touch Screen Mirror
 
Screen Mirror
Цветовете от съдържанието на дисплея (режим Screen Mirror) на устройството ти (напр. телевизор, мобилен телефон) се прехвърлят върху модулите за невероятно зрително изживяване.
Nanoleaf Shapes Voice Assistant
 
Само с твоя глас!
Контролирай продуктите Nanoleaf само с гласа си и предпочитания от теб дигитален асистент. Съвместими са с платформата Google Home и Google Assistant, с платформата SmartThings, с Apple HomeKit, Amazon Alexa или Razer Chroma, както и с IFTTT или Thread и др.
 
 
Вълшебни плочки
Nanoleaf Shapes са модулни, осветителни тела с LED технология, които съчетават изключително тънък дизайн с "интелигентни" характеристики, за да преобразят помещението ти, създавайки подходящата атмосфера за всяка ситуация.
 
 
Опции за персонализация
Създай конфигурацията, която си представяш, комбинирайки плочки дори с различни форми (напр. Triangles, Mini Triangles и Hexagons).

  • Характеристики
  • Други характеристики Application: Nanoleaf
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >