Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Xiaomi Mi Smart LED Bulb Warm White  

Xiaomi Mi Smart LED Bulb Warm White

Умната крушка на Xiaomi е идеална за всеки дом, предлагайки "топлина" с мека, бяла светлина!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
19.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3606627
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Автоматизирай осветлението в помещението си и създай атмосфера с мека, бяла светлина с температура 2700K, благодарение на умната крушка (E27) на Xiaomi, Mi Smart LED Bulb Warm Light.

Постави я лесно (не се изисква отделен контролер) и използвай практичното приложение Xiaomi Home App (iOS/Android) от смартфона си, за да контролираш работата на крушката, дори ако се намираш извън дома. Програмирай я за автоматично активиране/деактивиране, наслади се на яркост до 810 lumens, както и на изключителна икономия в консумацията.

Съвместимостта с дигиталните асистенти Google Assistant и Amazon Alexa ти дава възможност на контролираш функцията на крушката, като използваш само гласа си!
Xiaomi Mi Smart LED Bulb Warm White
 
 
Идеално осветление, по всяко време
Умната крушка на Xiaomi консумира минимални количества енергия в сравнение със стандартните крушки. С яркост до 810 lumens и мощност 9W (съответства на стандартна крушка 60W+) правиш изненадваща икономия. Продължителността на живот е изчислена на 25000 часа, тоест 11,4 години, ако се сизползва по 6 часа на ден.
 
 
Чака твоята команда!
Mi Smart LED Bulb Warm White (E27) крушката на Xiaomi поддържа дигиталните асистенти Amazon Alexa и Google Assistant. Това означава, че можеш да включиш или изключиш осветлението само с гласа си!
 
 
Smart контрол
Умната лампа на Xiaomi разполага с Wi-Fi (2,4GHz) и се свързва директно към Xiaomi Home Αpp чрез всяка безжична мрежа, дори и от разстояние! Така, няма нужда да се тревожиш, че си забравил осветлението включено или да се чудиш дали си оставил светлина за твоя домашен любимец преди да излезеш от къщи!

  • Характеристики
  • Категория Smart Bulb
  • Мощност (Watts) 9 W
  • Други характеристики Voice Assistant: Google Assistant/Amazon Alexa. App: Xiaomi Home
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >