Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Elevate Laptop Stand with USB 3.0 Ports 16"
ProductPhoto_1942603

Turbo-X Elevate Laptop Stand with USB 3.0 Ports 16"  

Turbo-X Elevate Laptop Stand with USB 3.0 Ports 16"

С ергономична конструкция 4 порта USB 3.0 (Type-A) и вграден вентилатор (2500rpm, 30dB), стойката Laptop X Elevate улеснява използването на всеки лаптоп (20kg, 16" max.)!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
89.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3749991
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Изработена от висококачествени материали (ABS+PC), с елегантен дизайн и вграден вентилатор за по-добро охлаждане (28CFM), стойката Laptop X Elevate подобрява начина, по който работиш на лаптопа си!

Стабилна и регулируема на височина (без използването на инструменти), дава ти възможност да октриеш идеалния за теб зрителен ъгъл, коригирайки стойката на тялото и минимизирайки умората на врата.

Успоредно с това, оптимизира повърхността на бюрото ти, тъй като ергономичният й дизайн създава повече пространство. Автоматично, системата ти се охлажда по-добре (следователно работи по-добре), а четирите порта USB 3.0 (Type-A), които се намират отстрани, осигуряват максимална гъвкавост и съвместимост с периферията ти.
Laptop Stand 16" w/t USB Ports
 
 
Гъвкавост на друго ниво!
В дома или в офиса, стойката Laptop X Elevate подобрява максимално потребителското изживяване с твоя лаптоп. Можеш да регулираш лесно височината (в опаковката се включва специална скоба) и да я използваш с всеки лаптоп или таблет до 16" (до 20kg). Под опорната повърхност на стойката можеш да съхраняваш полезни джаджи или периферни устройства, като например клавиатурата, мишката, смартфона си и други подобни.
 
 
Всичко под контрол
Стойката Laptop X Elevate включва безшумен, но ефективен вентилатор (2500rpm, 28CFM, 30dB), който предотвратява повишаването на температурите. Освен това, разполага с USB Hub (активира се чрез порт USB-C) с четири порта USB 3.0 Type-A, които можеш да използваш за свързване или зареждане на мобилните ти устройства като слушалки, powerbanks, смартфони, bluetooth слушалки и други. Един много добър начин да организираш кабелите и да спестиш място на бюрото си!
USB-A Hub
 
4x порта USB
Могат да се използват едновременно, да поддържат изходна мощност 5V/2A и да решат вечния проблем с по-малкото портове на лаптопите.
Cooling Fan
 
По-ниски температури
Вече твоят лаптоп няма да загрява и крашва по време на работа или gaming, подобрявайки цялостната производителност и увеличавайки времето за използване на системата.
Compatibility
 
Съвместим с различни размери
Тази стойка поддържа лаптопи или таблети с размери до 16" и максимално тегло до 20 килограма.

  • Характеристики
  • Размер на дисплея До 15.6 inches (39.62 cm)
  • Материал ABS
  • USB порт 4
  • Вентилатор 1
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >