Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Stand for Tablet & Laptop with Wireless Phone Charging
ProductPhoto_1942603

Turbo-X Stand for Tablet & Laptop with Wireless Phone Charging  

Turbo-X Stand for Tablet & Laptop with Wireless Phone Charging

Смартфон, таблет и лаптоп: стойката Turbo-X с възможност за безжично зареждане спестява пространство, предоставяйки сигурност и гъвкавост за любимите ти устройства!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
49.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3712230
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Идеална за подреждане на много устройства, стойката Table & Laptop с възможност за безжично зареждане на Turbo-X спестява място в дома или офиса!

Съчетавайки хармонично устойчивост и елегантен профил, с регулируем отвор, тя е съвместима с повечето лаптопи и таблети на пазара, като в същото време се отличава със своя компактен и абсолютно стабилен дизайн.

Включва порт USB-C, чрез който се захранва системата за безжично зареждане в задната част. Ако твоят смартфон поддържа безжично зареждане, можеш да го поставиш и заредиш по-бързо - в сравнение със стандартно зарядно - и абсолютно безопасно (15W Max.).

Сега всички твои устройства се намират на едно място!
Tablet & Laptop WRLS Charging Stand
 
 
Гъвкавост
Стойката Table & Laptop с възможност за безжично зареждане на Turbo-X ти позволява да зареждаш смартфона си (ако конкретната функция се поддържа от устройството) и успоредно с това да слушаш любимите си музикални парчета или да осъществяваш видео разговори. Чрез възможността за бързо безжично зареждане 15W (осъществява се чрез порт USB-C), винаги си онлайн и винаги на 100%.
 
 
Освободи ръцете си!
Металната платка от алуминий в долната част на стойката осигурява изключителна стабилност, където и да я поставиш. По този начин, устройството ти се намира на най-удобното и достъпно място за hands-free комуникация, забавление, gaming, запис на видео, четене и т.н., с възможност за вертикално или хоризонтално разположение.
 
 
Защита и съвместимост
Специалното вътрешно покритие осигурява адекватна защита на устройствата ти, елиминирайки риска от нежелани драскотини. Размерът (отворът) на стойката се регулира от 1,4cm до 4cm, за да е съвместима с различни модели и размери компютри.

  • Характеристики
  • Материал ABS
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >