Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Marshall Emberton II Bluetooth Speaker Cream  

Marshall Emberton II Bluetooth Speaker Cream

Емблематичният дизайн "Marshall" се съчетава с мобилността, за да ти осигури превъзходен 360° звук и Stack Mode — където и да си — за над 30 часа непрекъснато възпроизвеждане!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
349.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4259696

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

PACKS A PUNCH: Emberton II сега има повече мощ от преди. Best seller високоговорителят на Marshall за открити пространства осигурява 10 часа повече възпроизвеждане от предшественика си, за да се наслаждаваш на над 30 часа слушане. Разполага със Stack Mode, така че да подсилиш слушането, свързвайки и други колонки Emberton II. Поддържа и приложения, което ти дава повече контрол на звука.

С два пълноспектърни говорителя 2", два passive radiators и технология за многопосочен звук True Stereophonic, тази безжична колонка ти предоставя характерния "тежък" саунд на Marshall, който познаваш и обичаш.

 Marshall Emberton II Cream
Marshall Emberton Power
Мощност
20W
Наслаждавай се на звук с изключително качество "on-the-go" в целия честотен диапазон благодарение на два full-range говорителя 2" (2 x 10W) с passive radiators и два усилвателя 10W Class D.
Marshall Emberton Frequency
Честотен диапазон
60Ηz-20kHz
С честотен диапазон 60Ηz-20kHz ще се наслаждаваш на звук с високо качество, с дълбок бас и балансирани високи, независимо какъв музикален жанр предпочиташ.
Bluetooth® 5.1
Тип свързване
Bluetooth® 5.1
Свързва се с мобилното устройство (смартфон, таблет) чрез Bluetooth® 5.1. Обхватът достига 10 метра, а "pairing" се осъществява лесно чрез Bluetooth pairing бутона.
IP67 Certified
Устойчивост
IP67
Проектирана да отговаря на спецификациите IP67 и следователно устойчива на вода и прах, колонката ти позволява да се забавляваш без притеснения, когато си близо до вода или ако внезапно завали дъжд.
30H Battery
Батерия
30+ часа
Автономията на батерията надвишава 30 часа непрекъсната работа, за да слушаш музика през целия ден с приятелите си (20 минути зареждане осигуряват 4 часа слушане).
 
 
Характерен звук
Emberton II осигурява богат, ясен и мощен звук, точно както би искал артистът. Изпитай върховния 360° саунд с True Stereophonic, невероятна многопосочна аудио технология от Marshall — където всяко място е идеално място за слушане. Разделяйки пространственото съдържание на стерео записите, Emberton II произвежда много по-богат звук за своя размер и превъзхожда повечето високоговорители в своя клас.
 
 
30+ часа възпроизвеждане
Emberton II предоставя 30+ часа автономия с едно зареждане. Компактният размер и устойчивата конструкция ти дават възможност да го носиш навсякъде със себе си. Когато батерията се изтощи, Emberton II няма да те остави да чакаш дълго — свържи го (включен е кабел USB-C) и ще имаш напълно заредена батерия след 3 часа.
 
 
Устойчив дизайн IP67
Emberton II идва с изключително издръжлив и лесен за използване дизайн, който покрива стандартите за устойчивост на прах и вода IP67. Няма да позволи на дъжда или мръсотията да застане между теб и музиката ти.
 
 
Сдвояване, възпроизвеждане и максимална сила на звука
Emberton II не те бави със сложно свързване. Let the good times roll! Изтегли ексклузивното приложение, ако искаш да откриеш идеалния звук с предварително зададените настройки на еквалайзера (EQ) и да поддържаш своя високоговорител актуализиран с Over-the-Air (OTA).
 
 
Свържи много колонки със Stack Mode
Emberton II поддържа режима Stack Mode, който ти позволява да свържеш много колонки Emberton II, за да създадеш звукова "сцена", голяма колкото въображението ти.
 
 
С мисъл за околната среда
Emberton II е верен на емблематичния дизайн на Marshall и използва един по-устойчив подход. Здравата конструкция на този високоговорител е направена от 50% рециклирана пластмаса от използвана електроника, бутилки за вода и капаци на автомобилни фарове, като е 100% без PVC.
 
 
Емблематичен дизайн Marshall
Emberton II съчетава съвременна технология с емблематичния дизайн на Marshall, за да осигури мощен звук, като същевременно поддържа класически вид. Ще искаш да покажеш с гордост колонката си, където и да отидеш.

  • Характеристики
  • Обща мощност 20 Watt
  • Интерфейс на свързване Безжично
  • Свързване Bluetooth
  • Честотен диапазон 60 Hz - 20 KHz
  • Автономия на батерията 30+ часа
  • Водоустойчивост Да (IPX7)
  • Цвят Cream
  • Тегло 700 g
  • Размери 16 x 7.6 x 6.8 cm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >