Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Turbo-X Speaker Bluetooth Drum Red  

Turbo-X Speaker Bluetooth Drum Red

С водоустойчив (IPX5) дизайн, за да те следва навсякъде, Bluetooth® 5.1 свързване, осветление RGB и TWS, USB/microSD и мощност 10W!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
59.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4104994
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

С минималистичен дизайн и RGB осветление, безжичните колонки от серията Turbo-X Drum подобряват настроението на цялата компания, с мощност 10W и автономия на батерията до 4 часа — достатъчно, за да чуеш повечето от любимите си песни!

Свързва се към смартфона или таблета ти чрез Bluetooth® 5.1 (обхват до 10m), като едновременно с това ти дава възможност да отговаряш на телефонни обаждания със свободни ръце. Използвайки порт USB и microSD, можеш да съхраняваш и възпроизвеждаш любимите си плейлисти от външни устройства за съхранение.

Водоустойчивата (IPX5) здрава конструкция прави колонката идеална за използване на открито, а функцията TWS (True Wireless Stereo) ти позволява да свържеш безжично две еднакви колонки, за мощен стерео звук.

Turbo-X Bluetooth Drum RED
10W amplification
Мощност
10W
С мощност 10W за впечатляващ бас и мощен звук без деформации, независимо от силата.
IPX5 Certified
Устойчивост
Водоустойчивост (IPX5)
Можеш да слушаш музика на закрито или на открито, тъй като безжичната колонка е водоустойчива със степен на защита IPX5.
Bluetooth® 5.1
Интерфейс на свързване
Bluetooth® 5.1
Наслаждавай се на музиката си, без да се тормозиш с ненужни кабели, тъй като е оборудвана с технология Bluetooth® 5.1 за лесна безжична връзка.
Battery Stamina
Автономия
4 часа
Вградената зарядна батерия осигурява до 4 часа автономия.
True Wireless Stereo
Режим
TWS
True Wireless Stereo е последната иновация в Bluetooth® високоговорителите с високо качество, чрез която можеш да сдвоиш две колонки за още по-жив и реалистичен звук.
 
 
Увеличи звука с True Wireless Stereo!
Използвайки технологията True Wireless Stereo (TWS) и свързвайки две колонки Turbo-X Drum чрез Bluetooth®, ще се наслаждаваш на силен стерео звук във всяка част на пространството ти (съвместимост само между безжични колонки от серията Turbo-X Drum).
 
 
Навсякъде, по всяко време!
Благодарение на водоустойчивата и здрава конструкция със сертификат IPX5, колонката е специално създадена за използване на открито, например когато разпускаш край басейна. Освен това ти позволява да слушаш любимите си миксове силно навсякъде и по всяко време, благодарение на лекия си дизайн, който комбинира впечатляващ звук с мобилност.

  • Характеристики
  • Обща мощност 10 Watt
  • Интерфейс на свързване Безжично
  • Свързване Bluetooth
  • Цвят Червен
  • Автономия на батерията До 4 часа
  • Честотен диапазон 80 Hz - 15 KHz
  • Водоустойчивост Да (IPX5)
  • Тегло 410 g
  • Размери 11.6 x 11.6 x 8 cm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >