Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Soundlink Micro BT Speaker Stone Blue
ProductPhoto_1942603

Bose Soundlink Micro BT Speaker Stone Blue  

Bose Soundlink Micro BT Speaker Stone Blue

Водоустойчивата Bluetooth колонка SoundLink Micro на Bose е създадена, за да те следва във всяко приключение!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
259.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3968669

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

С Bluetooth® колонката SoundLink Micro няма значение дали си в планината, караш колело, готвиш, или излизаш на разходка с приятелите си. Bose създаде една колонка, която ще бъде с теб във всички твои приклюения и ще ти предостави невероятен за размера си звук.

Малка, мощна и водоустойчива (IPX7), разполага със здрава, силиконова лента, така че да можеш да я носиш винаги с теб. А с приложението Bose Connect (iOS/Android), можеш да станеш DJ, свързвайки и контролирайки SoundLink Micro от смартфон или таблет. Когато звукът от една малка колонка е толкова добър, никой не иска да я оставя вкъщи!

Turbo-X
 
Неповторим дизайн. Неповторим звук.

Всеки детайл на безжичната колонка SoundLink Micro - от custom-designed конвертора до passive radiators - е проектиран, за да ти осигурява мощен и чист звук, по-добър от всяка друга колонка в тази категория. За да бъде постигнат този резултат, Bose проектира колонката от самото начало, създавайки неповторимо изживяване при слушане!

 
Навсякъде с теб

Където и да отидеш, SoundLink Micro на Βοse ще те следва. Може да я поставиш на велосипеда си, да я закачиш на раницата си или да я сложиш на хладилника. Здравата й лента е изключително надеждна, така че може да бъдеш сигурен, че ще държи колонката стабилно.

 
Не се страхува от водата

Bose създава една колонка, която осигурява изненадващо добър звук дори при контакт с вода. Използвайки сертификата IPX7 като отправна точка, американската компания подлага SoundLink Micro на сериозни изпитания, за да се увери, че ще оцелее при падане в басейна или в океана. Няма причина за паника. Просто я извади от водата и продължи да се наслаждаваш на музиката си.

 
Случват се и инциденти

Но това не означава, че трябва да оставиш безжичната си колонка вкъщи. Bose подсилва SoundLink Micro с еластичен силикон, който позволява създаването на устойчиво покритие без ръбове и празни места, за да имаш преносима колонка с високо качество, където и да се намираш.

 
Пълен контрол с Bose Connect

Приложението Bose Connect ти осигурява лесен достъп до всеки съвместим продукт на Bose. Открий съвети, отключи характеристиките на SoundLink Micro и направи желаните настройки, така че да имаш повече време за любимата си музика. Благодарение на Party Mode, ще можеш да използваш две безжични колонки едновременно!

  • Характеристики
  • Интерфейс на свързване Безжично
  • Свързване Bluetooth
  • Автономия на батерията До 6 часа
  • Водоустойчивост Да (IPX7)
  • Размери 9.85 x 3.5 x 9.84 cm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >