Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

JBL Speaker Bluetooth Pulse 4 Black  

JBL Speaker Bluetooth Pulse 4 Black

Малка, но мощна Bluetooth колонка с LED светлинни ефекти за безкрайно забавление, водоустойчива конструкция, функция JBL PartyBoost и 12 часа автономия на батерията!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
489.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3395715

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Sound You Can See: подобри забавлението си и увеличи звука с преносимата, но мощна Bluetooth колонка на JBL, Pulse 4.

Водоустойчивият дизайн на колонката ти позволява да се наслаждаваш на чист звук дори в дъжда, а LED светлинните ефекти и динамичният звук ще ти позволят да се наслаждаваш на любимата си музика до 12 часа, само с едно зареждане. 

Изтегли JBL Connect App, за да си поиграеш с цветовете и ритъма. А за да превърнеш едно обикновено събиране в незабравимо парти, свържи Pulse 4 с други съвместими колонки JBL, използвайки технологията PartyBoost!
 JBL Pulse 4 Black
Battery stamina
Батерия
12 часа автономия
Батерията на JBL Pulse 4 издържа до 12 часа (с едно пълно зареждане), за да не бъде прекъснато забавлението ти по средата.
Output 20W
Мощност
20W
С мощност 20 Watt ще се наслаждаваш на перфектен звук с мощен бас, без изкривявания.
IPX7
Издръжливост
Водоустойчивост
Без значение дали слушаш музика в закрито помещение, или на открито, не е необходимо да се тревожиш, защото тази безжична колонка разполага със сертификат IPX7 за водоустойчивост на дълбочина до 1m.
 
 
Освети нощта!
Преносима, водоустойчива, безжична (Bluetooth 4.2), Pulse 4 комбинира многоизмерния звук на JBL с 360° LED Lightshow, което съживява музиката ти по един неповторим начин. Изтегли JBL Connect App и визуализирай любимите си парчета, използвайки готовите теми или създай своя собствена, за да придадеш на забавлението един уникален пулс!
 
 
Навсякъде с теб!

Благодарение на здравата водоустойчива конструкция със сертификат IPX7, колонката е създадена специално за използване на открито, на плажа или край басейна. Комбинирай две съвместими колонки чрез JBL PartyBoost за мощен стерео звук или още повече, за да организираш велико парти!

 

 
 
Следвай ритъма!
Остави музиката да звучи по-дълго и по-мощно - с характерния звук и качествената конструкция на JBL - и не се тревожи за незначителни неща, като например зареждането на батерията. С JBL Pulse 4 ще се насладиш на 12 часа възпроизвеждане на музика. Батерията се е изтощила? За 3,5 часа отново ще бъде готова за епични преживявания!

  • Характеристики
  • Обща мощност 20 Watt
  • Интерфейс на свързване Безжично
  • Свързване Bluetooth
  • Автономия на батерията До 12 часа
  • Водоустойчивост IPX7
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >