Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Marshall Stanmore III BT Speaker Black  

Marshall Stanmore III BT Speaker Black

Наслади се на мощен звук 80 Watt, уникален винтидж дизайн и усъвършенствани възможности за свързване!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
779.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4148029

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Stanmore III е "средната" Bluetooth® колонка в новата серия домашни високоговорители на Marshall.

Bluetooth® високоговорителят (разполага и с вход 3.5mm, както и с RCA) предоставя мощен, жив и изключително ясен звук, един резултат, който само Marshall може да постигне в такъв мащаб. Новото поколение Stanmore разполага с два tweeters от дясната и лявата страна на woofer, които са под ъгъл (отворът се намира в задната част, bass reflex).

Stanmore III осигурява невероятен звук (интегрира усилвател 50W Class D за woofer и два усилвателя 15W Class D за tweeters), характерен за високоговорителите на Marshall.

Мощност
80W
Наслади се на стерео звук с изключително качество в целия честотен диапазон благодарение на вградения woofer и двата tweeters (включва усилвател 50W Class D за woofer-а и два усилвателя 15W Class D за tweeters).
Честотен диапазон
45Ηz-20kHz
С честотен диапазон 45Ηz-20kHz ще се наслаждаваш на звук с високо качество, с дълбок бас и балансирани високи, независимо какъв музикален жанр предпочиташ.
SPL (Sound Pressure Level, Max)
97dB @ 1m
Нивото на звуково налягане е 97 dB. Наслади се на балансиран и ясен саунд при висока сила на звука от всеки източник.
Тип свързване
Bluetooth® 5.2, RCA και 3.5 mm
Свързва се с устройства чрез Bluetooth® 5.2, като прави кабелите излишни. Обхватът достига 10 метра, а "pairing" се осъществява безпроблемно. Също така разполага с вход 3.5mm и вход RCA.
 
 
Емблематичен дизайн
Емблематичният дизайн "Marshall" е запазена марка на творенията на компанията, което прави всеки неин продукт невероятен. Класическата визия е хармонично съчетана с мощен, богат звук за едно вълнуващо слушане.
 
 
Звук, който изпълва пространството
Високоговорителят предлага по-широка звукова сцена от своя предшественик и е преработен за още по-завладяващо изживяване. Най-новото поколение включва tweeters под ъгъл и подобрени вълноводи, за да предоставя постоянно ясен и мощен звук, където и да стоиш в помещението. Технологията Dynamic Loudness настройва тоналния баланс, като гарантира, че музиката се чува ясно при всякаква сила на звука.
 
 
Перфектният контрол!
Управлението на колонката чрез аналоговите въртящи се контролери, металния суич и бутоните съчетава традиционното познато усещане на аналогов контролер с удобството на бутоните.
 
 
Bluetooth® 5.2
Marshall високоговорителят е готов за Bluetooth® 5.2. Това означава, че е проектиран да се възползва от най-новите технологични функции, когато станат достъпни. OTA (Over-the-Air) актуализациите чрез приложението на Marshall гарантират, че твоят високоговорител ще бъде винаги up-to-date с най-новите функции и възможности.
 
 
Свържи го както предпочиташ
С Bluetooth® 5.2, вход 3.5mm и вход RCA, свързването на високоговорителя и насладата от добрия звук са като детска игра. Свържи се директно от предпочитаното устройство по начина, по който желаеш.
 
 
С мисъл за околната среда
В сърцето на високоговорителя Marshall са музиката и околната среда. Новото поколение е създадено с мисъл за природата, като се използват вегански материали и 70% рециклирана пластмаса.

  • Характеристики
  • Обща мощност 80 Watt
  • Честотен диапазон 45 Hz - 20 KHz
  • Интерфейс на свързване С кабел и безжично
  • Свързване Bluetooth
  • Чувствителност 97 dB
  • Тегло 4.25 kg
  • Размери 35 x 20 x 18.8 cm
  • Цвят Черен
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >