Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

XGiMi Portable Projector Halo+  

XGiMi Portable Projector Halo+

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1789.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4385144

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

LET'S GO PLACES: с характеристики, по-добри от тези на повечето преносими проектори на пазара, Halo+ е най-яркият, най-модерният и най-мобилният проектор на XGIMI.

С мощна вградена батерия, възможност за показване на съдържание с FHD 1080p резолюция и интелигентна технология за адаптиране на екрана, предлага най-доброто изживяване при гледане, от което се нуждаеш в движение!

XGiMi Portable Projector Halo+
FHD Resolution
Резолюция
Full HD
С технология DLP, обектив с покритие за отлично предаване на светлината и Full HD резолюция (1920 x 1080 pixels) съдържанието ти оживява дори и в най-малките пространства.
700 ISO Lumens
Яркост
700 ISO Lumens
С яркост 700 ISO Lumens, HDR10, HLG, технология MEMC, X-VUE 2.0 Image Engine, High Light Transmission Coated Lens и поддръжка на 3D филми, този проектор ти осигурява изживяване като на кино.
Android TV™
Операционна система
Android TV™
Наслади се на пълно Android TV изживяване благодарение на вградения Android TV™. Всички твои любими приложения – като YouTube, Apple TV+ и Amazon Prime Video – са тук.
Digital Connectivity
Свързване
HDMI (eARC) & Bluetooth® 5.0
С портове HDMI (1x) и USB (1x), изход за слушалки и (3,5mm) и optical. Можеш също да се свържеш безжично чрез WiFi 2,4/5G и Bluetooth® за допълнителни начини за гледане на съдържание или слушане на музика.
2x 5W Speakers
Звук
2x 5W Harman/Kardon
Благодарение на вградените високоговорители 5W (2x) и поддръжка DTS-HD, DTS-Studio Sound, Dolby Audio, Dolby Digital (DD) и Dolby Digital Plus (DD+), осигурява невероятно изживяване при гледане.
 
 
Най-яркият проектор в категорията
С Halo+ ще се наслаждаваш на съдържание с резолюция FHD 1080p и изключително фокусирани, захранвани от LED, детайли със 700 ISO Lumens в компактна конструкция. Независимо дали става въпрос за вечер със семейни игри или филми в задния двор, Halo+ ще направи дейностите ти впечатляващо по-ярки.
 
 
Най-добрият "спътник" за всяко приключение
Изключително мобилният Halo+ се отличава с превъзходна механика, вградена батерия и минималистичен дизайн "всичко в едно", осигурявайки ти впечатляващо изживяване на голям екран on-the-go. С 2,5 часа живот на батерията, следващото ти преживяване на къмпинг ще бъде повече от страхотно.
 
 
Върхово аудио изпълнение
Зашеметяващата производителност на Halo+ е съчетана с двойни високоговорители Harman Kardon 5W, които осигуряват ясен Hi-Fi звук без изкривявания, с много басов отговор. Оживи всяка караоке вечер или любимата си музика чрез свързване Bluetooth® 5.0.
 
 
Остави Halo+ да свърши работата за теб…
Усъвършенстваната технология Intelligent Screen Adaption \(ISA\) на XGIMI опростява използването и настройката на проектора. Оборудван с Auto Keystone Correction, Auto Focus, Intelligent Screen Alignment и Intelligent Obstacle Avoidance, Halo+ стартира и автоматично настройва твоя екран за секунди!
 
 
Очарование в огромен мащаб
3D режимът осигурява максимално възприемане на дълбочината и сливане на изображения, благодарение на технологията DLP, използвана в повечето кина по света. С Halo+ можеш лесно да настроиш един екран 200" и да се насладиш на вълнението от 3D съдържанието навсякъде и по всяко време (за най-добро изживяване при гледане XGIMI препоръчва използването на размер на проекцията от 60" до 120").
 
 
Невероятна производителност
Вградената технология за стабилизиране на движение 60Hz (MEMC) използва специализиран алгоритъм за осигуряване на изключително ниски нива на размазване и забавяне на изображението. Дори в разгара на всяко спортно действие, картината остава невероятно чиста и ясна.
 
 
Несравнима визуална яснота
Технофилите ще харесат как усъвършенстваната система за изображения на XGIMI, X-VUE 2.0, драстично подобрява яснотата и цветните детайли, предоставяйки изключително ясни, реалистични графики — доста завладяващи, за да те примамят в любимото ти телевизионно съдържание, дори на открито.
Gaming Boost Mode
 
Създаден, за да подобри гейминга
Game Mode Boost съчетава невероятна резолюция и звук с високи честоти на опресняване и ниска латентност 26,5ms, които ще те завлядеят във всяка игра с интензивна графика. С HDMI, USB и изход за слушалки, Halo+ е готов за всичко!
ECO Friendly
 
Щадящ околната среда и с мисъл за здравето
Ограничавайки излагането на синя светлина, XGIMI помага за намаляване на умората на очите. Освен това Halo+ консумира много по-малко енергия от другите проектори и има високоефективна LED лампа, която е по-екологична и по-ефективна за използване — за повече от 17 години, дори при 4 часа ежедневна употреба.
HDR10
 
Примамливо ярък цвят
HDR10 е обогатен с динамични метаданни, създавайки високо контрастно съотношение и зашеметяваща дълбочина на цветовете кадър по кадър. Наслади се на реалистични бели и тъмни нюанси, идеални за романтични крайбрежни филмови вечери...
Google Assistant
 
Работи с гласа ти!
Натисни бутона Google Assistant на дистанционното управление на Halo+ за директен достъп до гласовия асистент. Контролирай свързаните smart устройства, търси съдържание или отваряй любимите си приложения с лекота.
Android TV™
 
Един нов свят на забавление
Android TV™ и Google Play предоставят достъп до 5000+ приложения като Disney +, HBO Max и Prime Video. Независимо дали правиш binge-watching на най-новите сериали, или обичаш приключенията на открито, Halo+ е направен да те забавлява.
Chromecast built-in
 
Chromecast built-in
Вграденият Chromecast ти позволява да предаваш съдържанието, приложенията и игрите си директно на Halo+ от любимите ти — съвместими с Chromecast — устройства.

  • Характеристики
  • Технология DLP
  • Яркост 700 ANSI Lumens
  • Максимална резолюция 1920x1080
  • Звук 2 x 5 Watt
  • Дистанционно управление Да
  • Signal to Noise Ratio (dB) 30 dB
  • Портове 1xHDMI, 1xStereo Mini Jack out
  • Bluetooth v5.0
  • WiFi Dual band 2.4G/5G
  • Функция Keystone Да
  • Тегло 1.6 kg
  • Размери 17.1 x 14.5 x 11.3 cm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >