Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
CPU Core i7 12700K (1700/3.6 GHz/25 MB)
ProductPhoto_1942603

Intel CPU Core i7 12700K (1700/3.6 GHz/25 MB)  

Intel CPU Core i7 12700K (1700/3.6 GHz/25 MB)

С 12 ядра, 20 threads и работна честота 5,0GHz. Включва 25MB Intel Smart Cache, a термичната мощност (TDP) е оценена на 125W!

Гаранция - 3 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
979.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3806375

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

12-тото поколение процесори Intel® Core™ (Alder Lake-S) разполагат с нов дизайн и се базират на нова хибридна архитектура multi-core, за да предоставят невероятна производителност във всички приложения и игри.

Създадени по метода Intel7, 12-тото поколение процесори Intel® Core™ използват иновативна хибридна архитектура, която интегрира две семейства ядра в един процесор (P-cores и E-cores), така че всички приложения за създаване и обработка на съдържание, streaming и любимите ти игри да "вървят" с изключителна плавност.

В допълнение към високопроизводителните P ядра (Performance cores) и нискоенергийните високоефективни Ε ядра (Efficiency cores), които се синхронизират чрез иновативния Intel® Thread Director, 12-тото поколение процесори Intel® Core™ (Alder Lake-S) разполагат и със съвременната система I/O на ниво платформа със поддръжка на новия тип памет DDR5 и на стандарта PCIe Gen5 (20x PCIe lanes), като не отсъства и поддръжката на Thunderbolt™ 4 и Intel® Killer™ Wi-Fi 6/6E (Gig+).

Новото технологично чудо на Intel® включва разбира се технологии като Intel® HyperThreading™, Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 и други, които предлагат ново изживяване computing и tuning (с отделен контрол при овърклок на ядрата P и E), но и невероятен gaming.

12th Gen Intel® Core™
12th Gen Intel® Core™
Socket
LGA1700
Socket LGA1700 е специално създаден за 12-тото поколение процесори на Intel®, с цел оптималната производителност и отличното сътрудничество на процесора с останалата система.
12th Gen Intel® Core™
Cores
12C/20T
Разполага с 12 физически ядра (8 Performance cores и 4 Efficient cores) и 20 threads (благодарение на технологията Intel® Hyper-Threading) за най-ефективно използване на неговите ресурси и максимална възможна ефективност при еднонишкови и многонишкови процеси.
12th Gen Intel® Core™
Cache
25ΜΒ Intel® Smart Cache
Процесорът разполага с 25MB Intel® Smart Cache (намалява латентността, като позволява да се съхраняват повече данни за обработка преди достъп до основната памет).
12th Gen Intel® Core™
Работна честота
До 5,0GHz (Max Boost)
Работната честота на процесора е 3,6GHz до 5,0GHz за ядрата P и 2,7GHz до 3,8GHz за ядрата E благодарение на технологията Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0.
12th Gen Intel® Core™
TDP
125W
Благодарение на усъвършенстваната архитектура и на специалните оптимизации за намалена консумация, TDP (Thermal Design Power) на процесора е 125W (Base Power).
 
 
Създадени за следващо поколение gaming
С по-високи работни честоти и иновативна хибридна архитектура, новите процесори 12-то поколение Intel® Core™ извеждат gaming-а до нови нива, докато приложенията с второстепенно значение работят гладко във фонов режим, за да си винаги фокусиран върху това, което наистина е важно: твоята игра!
 
 
Революционно изпълнение
Intel® Core™ i7-12700Κ е създаден по метода Intel7 и се базира на хибридна иновативна архитектура, която включва два клъстера от ядра, един с P ядра (Performance) и един с E ядра (Efficiency). Включва общо 12 ядра (8 Performance cores и 4 Efficient cores) и 20 threads, демонстрирайки максимална работна честота 5,0GHz. Intel® Core™ i7-12700Κ разполага с 25MB Intel Smart Cache, видеокарта Intel® Iris® Xe Graphics 32, a TDP e 125W.
 
 
Разделяй и владей!
12-тото поколение процесори Intel® Core включват два клъстера от ядра, високопроизводителните P ядра (Performance) и нискоенергийните E ядра (Efficiency). Първите са създадени за еднонишкови или леки многонишкови приложения, оптимизирайки дейности като gaming или работа с приложения за продуктивност. Вторите са оптимизирани за многонишкови приложения, намалявайки прекъсванията от незначителни процеси. Революционният Intel® Thread Director поема управлението и приоритизирането на работните потоци, насочвайки нишките към най-подходящото ядро.
 
 
Производителност отвъд ядрата
Новата архитектура на Intel® е създадена, за да бъде съвместима с иновациите на ниво платформа, използвайки възможностите на новия тип памет DDR5 и на стандарта PCIe Gen5 (с 20x PCIe lanes от процесора само) за видеокарти и средства за съхранение, като не отсъства и поддръжката на Thunderbolt™ 4 и Intel® Killer™ Wi-Fi 6/6E (Gig+).
 
 
Преодолей ограниченията!
Благодарение на хибридната архитектура, която използва, технологиите Intel® HyperThreading™ и Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 и революционната система Intel® Thread Director, ще се наслаждаваш на висока производителност във всички приложения и игри. Това неповторимо computing изживяване вече е персонализирано по отношение на настройката, тъй като имаш на твое разположение отделен контрол за овърклок на ядрата P (Performance) и E (Efficiency).

  • Характеристики
  • Употреба Desktop
  • Socket 1700
  • Брой ядра на процесора 12
  • Тактова честота на процесора 3.60 GHz
  • Cache 25 MB
  • Графична карта Вградена
  • Модел графична карта Intel UHD Graphics 770
  • Опаковка Box
  • Други характеристики Maximum Frequency: 5 GHz
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >