Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Офис стол Focus черен/зелен
ProductPhoto_1942603

@Work Офис стол Focus черен/зелен  

@Work Офис стол Focus черен/зелен

Офис стол Focus с регулируема височина на облегалката и подлакътниците за комфорт и качество на достъпна цена!

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
195.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3548147

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Направи си най-хубавия подарък за ежедневието с @work офис стола Focus! Съчетава комфорт и качество на достъпна цена, като може да се регулира, за да ти бъде по мярка! Разполага с механизъм за регулиране височината на облегалката, регулируеми подлакътници и поддръжка на кръста с регулируемо упражняване на натиск, за удобна работа, дори ако седиш много часове. Устойчивата метална конструкция осигурява издръжливост във времето при многочасова всекидневна употреба. Фокусирай се върху комфорта си!
3548147
@Work Καρέκλα Γραφείου Focus Πράσινη
Размери
Височина на седалката: 43 - 49 см/ Ширина: 52 см
 Столът Focus има височина на седалката 43 - 49 см, ширина 52 см, дълбочина 50 см и височина на подлакътниците 65 - 74 см.
@Work Καρέκλα Γραφείου Focus Πράσινη
Тип механизъм
Relax
 Механизмът Relax позволява на облегалката на стола да се движи свободно, следвайки движенията на тялото ти, като успоредно с това ти дава възможността да заключиш облегалката в една позиция за стабилност по време на работа.
@Work Καρέκλα Γραφείου Focus Πράσινη
Конструкция
Метална основа
Столът Focus разполага с устойчива метална основа, която предоставя стабилност през целия ден, като успоредно с това улеснява движението във всички посоки.
 
 
Фокусирай се върху потребностите си!
Столът Focus идва по твоя мярка! С функциите, с които разполага, ще можеш да оформиш идеалната позиция, така че да отговаря на твоя тип тяло и да се наслаждаваш на комфорт, докато седиш. Регулируемата височина на облегалката, регулируемата поддръжка на кръста и регулируемите подлакътници ще ти осигурят удобно и ергономично място по време на работа.
 
 
Идеалният корпоративен "партньор"
Столът @work Focus е идеалният избор за персонала във всяка корпоративна среда. Разполага с механизми за комфортна работа, а модерният му дизайн подхожда на всяка стая за срещи, конферентна зала или офис. Освен това, висококачествената му конструкция го прави изключително издръжлив във времето и при всекидневна употреба.
 
@Work Καρέκλα Γραφείου Focus Πράσινη
 
Регулируема поддръжка на кръста
Една от частите на тялото, която се натоварва най-много по време на работа е кръстът. С регулируемата поддръжка на кръста, можеш да имаш отлична лумбална опора, независимо от начина, по който седиш, теглото или типа на тялото ти.
 
3548147
 
Регулируеми подлакътници
Столът Focus разполага с регулируеми подлакътници, за да можеш да работиш удобно, поддържайки ръцете ти на идеалната височина, в зависимост от работния плот и типа на тялото ти!

  • Характеристики
  • Тип Работен стол
  • Материал Текстил Mesh
  • Кръстачка Метална хромирана
  • Механизъм Relax
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >