Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

@Work Офис стол Focus  

@Work Офис стол Focus

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
210.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3023990

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Направи най-добрият подарък на своето ежедневие със стол @work  Focus! Съчетава удобство и качество на достъпна цена, а с възможностите за регулиране го адаптираш по свой вкус! Разполага с механизъм за регулиране на височината на облегалката, за да седиш в най-подходящата позиция, която да не натоварва гръбначния ти стълб. Същевременно, възможността за регулиране на облегалката и регулиращите се подлакътници ще ти осигурят съвършената позиция за работа и почивка, дори при дълги часове седене. Здравата метална стойка прави столът стабилен, за да издържи на натовареното ежедневие . Готов ли си?  Focus - ирай се в удобството си?

Turbo-X
Turbo-X
Размери
Височина на седалка: 43 - 49 см./Ширина: 52 см.

Стол Focus е с височина на седалката 43 - 49 см, ширина на седалката 52 см, дълбочина на седалката 50 см и височина на подлакътниците 65 - 74 см.

Turbo-X
Тип механизъм
Relax

Механизмът Relax ти позволява да адаптираш стола си по такъв начин, че да имаш пълна свобода на движенията, без да си затворен в точно определена позиция.

Turbo-X
Изработка
Метална кръстачка

Стол Focus разполага със здрава метална стойка, която осигурява стабилност през целия ден, а същевременно улеснява придвижването в различни посоки.

 
 
Focus-ирай се върху нуждите си

Стол Focus идва по твой размер! С функциите, с които разполага можеш да го адаптираш така, че да подхожда на тялото ти и да се насладиш на удобно и неизморяващо седене. Регулиращата се височина на седалката, регулиращата се опора на гърба и регулиращи се подлакътници ще ти осигурят удобно и ергономично седене по време на работа.

 
 
Идеалният «съдружник» в работата

Стол @work Focus е идеалният избор за всяка работна среда. Разполага с механизъм за удобство и комфорт, а моделният дизайн подхожда на всеки meeting room, бюро или заседателна зала. Същевременно високото качество на изработка го прави устойчив във времето при ежедневна употреба.

Turbo-X
Регулираща се опора на кръста

Една от частите на тялото, които усещат най-интензивно умората при работа е кръстът. С регулиращата се опора на кръста получаваш по-добра поддръжка, независимо оот позицията на седене, тежестта и типа тяло.

Turbo-X
Регулиращи се подлакътници

Стол Focus разполага с регулиращи се подлакътници, за да можеш да работиш без да се натоварваш, като поставиш ръцете си на подходящата височина, в зависимост от работната повърхност и типа тяло!

  • Характеристики
  • Гаранция на механизма 12 месеца
  • Колела Пластмасови
  • Размер на седалката 52 х 50 см
  • Опора за главата Не
  • Опора за кръста Да
  • Тип стол Работен
  • Регулиране на височина Да
  • Подлакътници Регулируеми
  • Дамаска на стол Текстил/Мрежа
  • Механизъм Релакс
  • Основа на стол Метална
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >