Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

@Work Стол Pofit Black 2  

@Work Стол Pofit Black 2

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
850.00 лв

1099.00

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4086074

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Променете ежедневието си, като оборудвате офиса си със стол, който ще поддържа от врата и гръбнака до лумбалната област. Pofit е уникален стол, който съчетава мъдрост и технология! Той е най-добрият избор за високите изисквания на работната среда и е тук, за да ви отведе на пътешествие към комфорт, ергономичност и почивка.

 

Има 3 пъти повече опора за гръбначния стълб, с дизайн за освобождаване на натиска. Високотехнологичният "бионичен" гръбнак, който имитира движенията на човешката природа, ще се превърне във вашия най-добър съюзник в комфорта и подкрепата. В същото време, с уникалния си дизайн, с черна рамка и иновативната мрежеста материя, той ще бъде естетическо бижу във вашето пространство.

Καρέκλα Γραφείου Pofit Black 2
Καρέκλα Γραφείου Pofit Black 2
Опора за ръцете
Реулируеми 5D подлакътници
Анатомичните 5D ръце са с регулируема височина, отпред-отзад и отдясно-наляво, накланяне и огъване, предлагайки удобна и спокойна опора за вашите ръце!
Καρέκλα Γραφείου Pofit Black 2
Опора за глава
Регулируема 3D облегалка
С регулируемата височина, наклон и ъгъл, въртяща се облегалка за глава предлагате пълна опора на врата по време на почивка, така че можете да продължите работата без страх. 
Καρέκλα Γραφείου Pofit Black 2
Тип механизъм
SYNCHRO
Механизмът SYNCRO позволява на стола да "имитира" динамиката на вашето тяло, предлагайки непрекъсната анатомична опора на гърба и гръбначния стълб, без да ограничава свободата ви на движение.
Καρέκλα Γραφείου Pofit Black 2
Дълбочина на седалката
Регулируема
Дава възможност да регулирате дълбочината на седалката от 39 см до 48 см  така че да съответства перфектно на дължината на краката на всеки потребител, във всяка ситуация!
 
 
Перфектно поддържане!
Кажете сбогом на умората от дългите часове седене завинаги. Столът Pofit се отличава с рядък ергономичен дизайн, който предлага над 300% повече защита на гръбнака ви. Той го защитава напълно от край до край, а не поотделно или на отделни места, както повечето столове. Анатомията и комфортът вече са даденост!
 
 
Нищо не липсва
Никога досега комфортът и ергономичността не са били толкова близо до вас. Осигурява наклон на седалката до 143 градуса, така че винаги можете да намерите позицията на тялото, която ви подхожда, като в същото време записва любимата ви позиция, за да можете да се върнете, когато пожелаете! Нулирането на гърба е много лесно и с възможността да го изнесете далеч напред, няма нищо, което да попречи на вашия... изстрел.
 
 
За всички височини
Той предлага гъвкавост и комфорт, тъй като може да бъде предназначен за повече от един потребител. И това е така, защото благодарение на регулируемата дълбочина на седалката, можете да регулирате колко навътре или навън искате да седнете, като следвате дължината на краката си. Така всеки намира позицията, която му е удобна и релаксираща, независимо от ръста си.
 
 
По-високо ниво на поддръжка
Новото поколение Mesh тъкан е това, от което тялото ви наистина се нуждае, независимо дали работите твърде много часове седнали или температурата в стаята ви е висока. Въпреки това, освен това приятно усещане и комфорт, той ви предлага и максимална безопасност, тъй като благодарение на 8-те отделни еластомерни опорни зони, натискът, който тъканта получава, се разпръсква по-плавно. Така че захватът е сигурен и напълно поддържащ на точните места!
 
Καρέκλα Γραφείου Pofit Black 2
Поставя… стабилни основи!
Издръжливата алуминиева основа осигурява стабилност през един труден и продуктивен ден, като същевременно улеснява придвижването.
Καρέκλα Γραφείου Pofit Black 2
Текстил, който диша
Можете да седите толкова часове, колкото искате, без да ви е горещо и да се изпотявате! Подплатен е с мрежеста материя, която позволява циркулация на въздуха, позволява на тялото да диша и предпазва от изпотяване!
Καρέκλα Γραφείου Pofit Black 2
Пакет за поддръжка

Благодарение на динамичния бионичен гръбнак, който притежава, той "улавя" движението на кръста ви и не ви оставя незащитени, като обгръща правилно точките, които носят най-голяма тежест.

  • Характеристики
  • Механизъм Relax Synchro
  • Основа на стол Aluminium
  • Подлакътници 3D
  • Колела 5D
  • Опора за главата 3D
  • Опора за кръста Да, регулируема
  • Дамаска на стол Mesh
  • Тип стол Работен
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >