Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Turbo-X FM Radio PR-200  

Turbo-X FM Radio PR-200

Преносимо радио AM/FM с вход за слушалки, LCD дисплей и вградена сгъваема антена, за да хващаш чисто любимите си станции!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
19.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2935538
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Леко и елегантно дигитално радио Turbo-X FM PR-200, перфектният спътник във всяко пътуване. Разполага с телескопична антена, работи с две батерии AAA (1.5V), ергономични бутони, LCD дисплей, за да виждаш честотата, нивото на звука и часа (появява се, когато деактивираш функцията радио), специален вход за слушалки и вграден високоговорител, за да слушаш любимите си станции, където и да се намираш!

Turbo-X
 
 
Наслаждавай се на любимите си станции!

Turbo-X FM Radio PR-200 работи на честоти FM/AM и е снабдено с практични бутони, за да откриваш лесно станциите и да регулираш нивото на звука. Идеално е за хора, които непрекъснато са в движение и им харесва винаги да имат достъп до любимите си станции. С 20 предварително избрани честоти (10 на лента), любимите ти станции се намират на един «клик» разстояние.

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >