Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

dji Goggles 2  

dji Goggles 2

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1199.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4158288

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Изпитай тръпката от полета с DJI Goggles 2!

Дисплеите Micro-OLED Dual-HD "ще потопят" сетивата ти в синевата на небето. Поеми контрола в реално време, докато се движиш в небето при максимална честота на кадрите 100Hz.

Предаването на видео DJI O3+ с изключително ниска латентност гарантира ясен и надежден стрийминг, докато изследваш. DJI Goggles 2 са удобни за носене и използване, интуитивни за пилота, благодарение на DJI Motion Controller (съвместим с Motion Controller и FPV Remote Controller 2). Отключи нов начин за заснемане на въздушни кадри!

С DJI Goggles 2, мечтата за полет се превръща в реалност!

DJI Goggles 2
 
 
Ниско тегло, отлична ергономичност
С тегло, което не надвишава 290 грама и антени със сгъваем дизайн, DJI Goggles 2 не само подобряват усещането от полета, но и комфорта на оператора. Удоволствие е да се използват за дълги полети без досаден натиск, благодарение на изключително лекия и дишащ дизайн. Меката сменяема подложка от пяна ергономично пасва на лицето, за да намали изтичането на светлина.
 
 
Чисто, гладко възпроизвеждане на видео и невероятни цветове!
С технология на дисплея Micro-LED (1080p, 700 nits) и максимална честота на опресняване 100Hz, DJI Goggles 2 осигуряват визуално изживяване, различно от всяко друго. Един независим чип за обработка на видео оптимизира плавността и резолюцията на видеото (поддържа предаване с кодиране H.264/H.265), а един 10-битов цветен дисплей разкрива богати детайли в светлините и сенките.
 
 
Иновативен дизайн
Нов оптичен дизайн позволява на DJI Goggles 2 да бъдат по-малки и по-леки. Новата система, състояща се от множество стъклени асферични елементи, осигурява чист и ясен образ във всяка среда. Регулирай диоптрите от +2,0 до -8,0, за да персонализираш изживяването при гледане и да работиш лесно без очила. Заключвайки бутона за настройка на диоптъра, можеш да коригираш диоптъра и ефективно да предотвратиш случайни докосвания по време на употреба или съхранение.
 
 
Сертифицирана защита
Със сертификат TÜV Rheinland Low Blue Light, DJI Goggles 2 разполагат с подобрено качество на дисплея, защитавайки очите ти при всеки спиращ дъха полет.
 
 
Изключително ниска латентност
Стабилното предаване на видео е от съществено значение, когато летиш на открито. Със закъснение до 30ms, DJI Goggles 2 осигурява невероятно изживяване при полет в реално време. Връзката на очилата автоматично превключва между честотните ленти 2,4 GHz и 5,8 GHz, за да поддържа стабилен сигнал за гладко гледане с минимални смущения.
 
 
Технология SyncSmooth
Технологията SyncSmooth осигурява стабилно и гладко предаване на видео за високоскоростна въздушна фотография. Гледането на кадри с DJI Goggles 2 е също толкова удобно, като ефективно намалява напрежението на очите и световъртежа. Алгоритмите за преглед и предаване ма водео на DJI Goggles 2 са оптимизирани за намаляване на "изгубените" кадри и имат подобрено заснемане на изображения и синхронизиране на дисплея.
 
 
Невероятно кино изживяване
Лошо време? DJI Goggles 2 се трансформират в домашно кино. Безжичният Wi-Fi стрийминг поддържа най-популярния софтуер за аудио и видео, и използвайки DLNA протокола, позволява възпроизвеждане на видео директно на очилата. Вграденият усилвател и изходът за звук 3,5mm позволяват синхронизиран аудио изход за поглъщащо кинo изживяване.
 
 
Приложение DJI Fly
Свържи DJI Goggles 2 със смартфон, за да споделиш изживяването по време на полет или да обучиш нови… пилоти.

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >