Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

dji Goggles Integra  

dji Goggles Integra

Изследвай небесата с DJI Goggles Integra и направи полета си по-вълнуващ с повишен контрол!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
919.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4198042

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Леките DJI Goggles Integra разполагат с завършен дизайн, който комбинира headband и батерия в едно, като те освобождава от досадните кабели и ти позволява да поставяш и сваляш лесно очилата.

Вградената headband батерия е лека, балансирана и лесна за използване. DJI Goggles Integra могат да се използват по време на зареждане и да работят докато летиш. По този начин ще можеш да продължиш да летиш през целия ден.

DJI Goggles Integra
 
 
Дисплей HD

DJI Goggles Integra са снабдени с два дисплея HD Micro-OLED, за да предоставят реалистични цветова и да подчертават сенчестите детайли. Високата честота на опресняване на дисплея представя магията на полета по най-плавния и фантастичен начин.

 
 
Гладко и стабилно предаване на видео

DJI Goggles Integra са оборудвани с DJI O3+ видео предаване, което намалява латентността до 30 ms. Очилата автоматично превключват между 2,4 GHz и 5,8 GHz честотни ленти, като по този начин поддържат стабилен сигнал за потапящо HD изживяване при гледане с минимални смущения. Новата технология SyncSmooth осигурява плавно и без прекъсване видео предаване за високоскоростна въздушна фотография.

 
 
Сподели небето

Свържи DJI Goggles Integra с приложението DJI Fly на смартфона си, за да можеш да гледаш, в реално време, това, което снима камерата на дрона, едновременно на очилата и на смартфона. Сподели стрийминга с приятелите си, за да се насладите заедно на завладяващи полети.

  • Характеристики
  • Съвместим с модел Avata
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >