Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

dji Osmo Mobile 3  

dji Osmo Mobile 3

Сгъваем 3-axis gimbal, който превръща смартфона ти в професионална камера, с технология ActiveTrack 3.0 и all-in-one софтуер DJI Mimo!

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
199.00 лв

214.00

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3294919

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Transform Your World: DJI, лидер на пазара на дронове и иноватор в разработването на системи за оптична стабилизация, представя Osmo Mobile 3, 3-axis gimbal за смартфони със сгъваема конструкция и усъвършенствани характеристики. Със сгънато рамо, размерите му са само 15,7 x 13 x 4,6 см!

Разполага с батерия с капацитет 2450 mAh, която се зарежда чрез порт USB-C и предоставя до 15 часа автономия, а теглото му се ограничава до 405 грама.

Интегрира технология ActiveTrack 3.0, която с използването на усъвършенствани алгоритми, му позволява да следи предложения от теб обект, както и изключително полезните Creative Shooting Modes на DJI (Panorama, TimeLapse, Slow Motion, Dolly Zoom, Sport Mode).

Turbo-X
Turbo-X
Gimbal
3-axis

Смартфонът се опира на 3-осова база, 3-axis Gimbal, за по-голяма стабилност и гъвкавост при снимане (Pan: от -162.5° до 170.3°, Roll: от -85.1° до 252.2°, Tilt: от -104.5° до 235.7°).

Turbo-X
Лесно управление
Joystick & Τrigger

Използвай joystick и trigger на Osmo Mobile 3, за да работи както искаш! Настрой го, така че да се движи в конкретни посоки или активирай режима Quick Roll, за да променя ориентацията от вертикална към хоризонтална!

Turbo-X
Интерфейс на свързване
Bluetooth 5.0

Използвайки свързване Bluetooth 5.0 LE, Osmo Mobile 3 може да се синхронизира с твоето smart устройство, така че да снимаш по-бързо.

Turbo-X
Автономия на батерията
До 15 часа

Вградената батерия с капацитет 2450 mAh осигурява на Osmo Mobile 3 максимално време за работа 15 часа (в идеални условия), докато зареждането му става за 2,5 часа.

 
 
Динамичен дизайн

Елегантният, сгъваем дизайн и здравите синтетични материали на Osmo Mobile 3 ти позволяват да го носиш с теб навсякъде! С тегло само 405 грама и режим на готовност (Standby Mode), позволява ти да използваш смартфона си, дори когато gimbal е сгънат!

 
 
Създавай, без ограничения!

Благодарение на технологията ActiveTrack 3.0, приложението на Osmo Mobile 3 може да се фокусира върху лицето или обекта, който искаш да снимаш и да го следва автоматично, осигурявайки стабилност на кадрите. Колело, скейт, автомобил, разходка с приятели? Каквато и да е любимата ти дейност, възможността за контрол с едната ръка и ергономичният grip на 15° ще превърнат кадрите ти в малки произведения на изкуството!

 
 
Creative Shooting Modes

С уникални One-Tap Templates, възможност за активиране с жестове (Gesture Control) и Creative Shooting Modes на DJI, Osmo Mobile 3 позволява заснемането на панорамни снимки (Panorama) и създаването на впечатляващи Timelapse и Slow Motion видеа, а с режима Quick Roll завъртането на смартфона от вертикална в хоризонтална позиция се осъществява с натискането на един бутон!

 
 
Dolly Zoom за професионални кадри

Взаимстван от професионалните кинематографски сетове, Dolly Zoom е един фантастичен начин да добавиш "вълшебното докосване" на кинематографичното усещане в кадъра си. Благодарение на вградения регулируем zoom и ергономичните контролери, разположени на дръжката на Osmo Mobile 3, можеш вече да създаваш известния "Hitchcock effect" отново и отново, използвайки само смартфона си.

 
 
Sport Mode

Режимът Sport Mode е преработен с подобрени алгоритми, които позволяват на Osmo Mobile 3 да заснеме дори най-бързото действие с лекота. От динамичния ритъм и резките движения по време на баскетболен мач до кучето ти, което преследва катеричка, няма да пропуснеш нито един момент!

 
 
Неповторимо storytelling с DJI Mimo!

С новото all-in-one приложение DJI Mimo, което предоставя допълнителни режими за обработка (Capture, Edit, Share) - включително и режим Pro Mode за по-голям контрол на настройките на камерата - Osmo Mobile 3 може да се свърже със смартфона ти и да прехвърли управлението на камерата на дисплея на тези устройства.

  • Характеристики
  • Автономия на батерията До 15 часа
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >