Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Шредер за 5/60 листа Auto+ 60X
ProductPhoto_1942603

Rexel Шредер за 5/60 листа Auto+ 60X  

Rexel Шредер за 5/60 листа Auto+ 60X

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
382.80 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2060310

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share

Auto+ 60X е персонален шредер, снабден с надеждна технология за автоматично подаване на листи. Отговаря на нуждите както на потребителите, които имат навика да трупат листи и след това да ги унищожават наведнъж, така и на тези, които предпочитат да ги унищожават на момента. Автоматичното унищожаване на до 60 листа, захванати с кламери или телбод пестят времето ви. Няма нужда да премахвате кламерите и телбодите. Степен на сигурност по DIN 3. Шредерът работи много тихо и не пречи на работната атмосфера в офиса. 

Характеристики:
- 4x45 мм отпадък, степен на сигурност – DIN 3
- опция за автоматично поемане на до 60 листа
- надеждна технология за автоматично поемане на листите
- отделно унищожава до 5 листа през отвора за ръчно подаване на хартия
- лесни за работа бутони
- индикатор за прегряване
- ръчна функция за задвижване в обратна посока
- лесен за изпразване 15-литров кош с прозорче
- унищожава кредитни карти
- работи много тихо <60 dB
Губите ли си времето да унищожавате купища хартия всеки ден? Досадно ли ви е да премахвате телбодите преди да унищожите документите? Rexel Auto+ 60X е изключително ефективен, автоматичен персонален шредер, създаден да направи унищожаването на документи съвсем просто. Благодарение на революционната технология на Rexel за автоматично унищожаване, повече не се налага да премахвате кламери или телбод преди да унищожите документи. Просто заредете до 60 листа А4 формат наведнъж и оставете шредера сам да свърши останалата работа. 
Имате само няколко листа за унищожаване? Използвайте отвора за ръчно подаване на хартия, който може да поеме до 5 листа наведнъж, а също унищожава и кредитни карти.
Auto+ 60X е шредер със средна степен на сигурност (DIN 3), който унищожава на нечетливи парченца с размери 4x45 мм, което го прави идеален за унищожаване на конфиденциална информация. Той разполага с 15-литров лесно изваждащ се кош с прозорче, който може да побере до 100 унищожени листа.
Auto+ 60X е изключително тих (по-малко от 60 dB) с LED индикатори, които показват на потребителя, че шредерът е включен или че има нужда от охлаждане. 
Много е важно да защитите конфиденциалната и ценна за вас информация от кражби като унищожавате всички лични и бизнес документи. Auto+ 60X е създаден автоматично да унищожава документи, без да се налага непрекъснато да стоите над него и да подавате хартия. За разлика от други автоматични шредери, той поема листи, захванати с кламери и телбод и така ви пести време. 
С тегло от 8.7 кг. и размери 350x295x430 мм Auto+ 60X е лесен за преместване. Той идва с 2 години гаранция . 

Страница 1  от 1
arrow
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >