Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Eufy Anker WI-Fi Doorbell Slim 1080p  

Eufy Anker WI-Fi Doorbell Slim 1080p

Безжичен домофон - звънец ANKER Eufy Doorbell Slim 1080p, с вградена камера Full HD с технология WDR, микрофон и високоговорител, както и човешко разпознаване чрез AI!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
219.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4040740

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Смени стария си звънец с умния домофон - звънец ANKER Eufy Wireless Doorbell Slim 1080p, за да проверяваш кой се намира пред вратата ти!

Свържи го към лакалната мрежа чрез Wi-Fi (2,4GHz) и се наслади на двупосочна комуникация от смартфона или таблета си чрез приложение iOS/Android, където и да се намираш. Определи лични "Зони на активност", за да получаваш само важните известия.

С Full HD резолюция (1920 x 1080 pixels) и съотношение 4:3, за да се побира повече в кадъра, проследяване на движение и човешко присъствие чрез изкуствен интелект, съвместимост с Google Assistant/Amazon Alexa, вграден високоговорител и микрофон, слот за SD карта (продава се отделно, поставя се в звънеца), технология WDR (Wide Dynamic Range), която елиминира острите разлики в нивата на осветеност за по-добра картина, както и голяма автономия, ще можеш да виждаш, чуваш и отговаряш на всеки, който е на вратата ти без проблем!

Основното е, че предлага лесен монтаж без кабели и изключително ниска консумация, като автономията му достига дори 120 дни с едно зареждане.

ANKER Eufy Wireless Doorbell Slim
 
 
Яснота на изображението
Получаваш ясна картина с резолюция 1080p на всеки, който се доближава до входната ти врата. Технологията на картината WDR и съотношението 4:3 гарантират, че ще получиш цветна и ясна картина. С AI технология и усъвършенстван алгоритъм, камерата интелигентно разпознава формата на тялото и спецификите на лицето. Свържи я с Google Assistant или Amazon Alexa, за да виждаш какво се случва пред вратата, когато пожелаеш.
 
 
Продължителна сигурност
Умният домофон и звънецът ANKER Eufy Wireless Doorbell Slim 1080p оформят затворен тип безжична връзка с ниска консумация, която осигурява отлично покритие на предната врата до 120 дни само с едно зареждане (споменатата автономия се отнася за 20 събития на ден и до 15 секунди на видеозапис).
 
 
Картина и звук в реално време!
Говори директно с всеки, който доближи външната врата благодарение на възможността за двупосочна комуникация на ANKER Eufy Wireless Doorbell Slim 1080p. Технологията WDR ти позволява да виждаш посетителите с впечатляваща детайлност, когато се доближават до външната врата.
 
 
Данните ти се съхраняват на сигурно място
Всички записи се запазват локално на картата SD на Wi-Fi звънеца чрез чрез разширено криптиране в дома ти. Това означава, че дори ако някой насилствено премахне звънеца, всичките ти данни ще останат в безопасност (SD картата трябва да се закупи отделно).
 
 
Тънък, елегантен и лесен за монтаж
Монтажът на ANKER Eufy Wireless Doorbell Slim 1080p може да се осъществи за няколко минути, без сложно окабеляване. Тънкият дизайн гарантира, че може да се побере безпроблемно във всяка рамка на врата. В опаковката ще намерите всичко необходимо. Тънкият дизайн гарантира, че може да се побере безпроблемно във всяка рамка на врата. В опаковката ще намериш всичко необходимо.

  • Характеристики
  • Категория Door Bell
  • Други характеристики Voice Assistant: Google Assistant / Amazon Alexa. Application: Eufy Security
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >