Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Nuki Smart Lock 3.0 Pro White  

Nuki Smart Lock 3.0 Pro White

Smart електронна ключалка с лесна инсталация, Wi-Fi и Power Pack, съвместимост с Google Home, Apple HomeKit, Amazon Alexa управление чрез безплатен app (iOS, Android и HUAWEI)!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
569.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4107659

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

The Evolution of Opening Doors: С Nuki Smart Lock 3.0 Pro лесно и бързо превръщаш ключалката на вратата си в електронна, улеснявайки ежедневието си!

Оптимизирана на места, преработената ключалка с алуминиево покритие на Nuki се предлага с вграден Wi-Fi за удобен дистанционен достъп и комуникация без наличието на Nuki Bridge и акумулаторен Power Pack (2500 mAh) за 100% повече автономия - елиминирайки необходимостта от смяна на батерии. 

Безплатното приложение Nuki (iOS/Android/HUAWEI) ти позволява да превърнеш смартфона си във виртуален ключ, за да отваряш и затваряш вратата с лекота. Ако желаеш, чрез същото приложение, можеш да създадеш до 200 постоянни, ограничени във времето или повтарящи се виртуални ключа. Това означава, че семейството и приятелите ти, хора, разхождащи кучета и персоналът, който почиства ще имат достъп, когато искаш ти.

Благодарение на най-съвременните механизми за криптиране (със сертификат AV-TEST 2021), покрива възможно най-високите стандарти за сигурност. Може да се отстрани без да остави следа, поради което е идеален избор за тези, които наемат имоти. Подобно на своя предшественик, се монтира върху съществуващия цилиндър на бравата за няколко минути, без да се вижда отвън (не е необходимо завинтване или пробиване).

Nuki Smart Lock 3.0 Pro White
 
 
Вграден Wi-Fi за лесна употреба!
Контролирай вратата си дистанционно чрез интернет и давай сигурни права за достъп в движение с Nuki Smart Lock 3.0 Pro и вградения Wi-Fi (802.11 b/g/n @ 2.4GHz). Съвместима е с Apple HomeKit и Siri, Amazon Alexa и Google Assistant, като същевременно може да се използва и чрез smartwatch (приложението Nuki е достъпно за Apple Watch, smart часовници с Wear OS, Tizen OS и HarmonyOS).
 
 
Повече мощ за Nuki Smart Lock 3.0 Pro
Nuki Smart Lock 3.0 Pro идва с Nuki Power Pack (включва се), акумулаторната батерия (4.8V DC | 2500 mAh | 12 Wh), която осигурява до 100% по-голяма автономия.
 
 
Улеснява те максимално
С функцията Auto Unlock, smart електронната ключалка Nuki Smart Lock 3.0 Pro разпознава телефона ти от джоба и ти отваря автоматично вратата (hands free). Като алтернатива, можеш да заключиш или отключиш, като просто плъзнеш смартфона си или smartwatch, за да стигнат до електронната ключалка.
 
 
Smart личен асистент
Nuki Smart Lock 3.0 Pro е личният асистент, който пази пространството ти: задавай и управлявай разрешения за достъп за семейството, приятелите, гостите или детегледачката – по-продължителни или временни. А с приложението Nuki, винаги знаеш кой е заключил вратата и дали е заключена както трябва.
 
 
Лесен монтаж
Електронната ключалка Nuki Smart Lock 3.0 Pro се монтира лесно и бързо на вратата и е готова за работа само за няколко минути, без необходимост от завинтване или пробиване.
 
 
Гъвкава съвместимост
За лесното използване на smart електронното заключване Nuki Smart Lock 3.0 Pro допринася безплатното приложение на Nuki за iOS, Android и HUAWEI устройства. С едно докосване на дисплея на смартфона имаш пълен контрол над ключалката си. Успоредно с това, може да се използва с устройства Android Wear, Apple Watch, Tizen OS, HUAWEI HarmonyOS и Garmin Watch OS.

  • Характеристики
  • Категория Locks
  • Други характеристики Application: Nuki Smart Lock
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >