Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Xiaomi IP Camera Smart C300  

Xiaomi IP Camera Smart C300

2K мрежова камера с 360 градуса Pan & Tilt, нощен режим, засичане на движение с AI и WiFi свързване, за да се отървеш от кабелите!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
89.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4126815
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
IP камера от следващо поколение с резолюция 2K, така че да не пропуснеш нито един детайл.

Разполага с резолюция 2304x1296pixels, която ти позволява да правиш пауза, увеличаване и откриване на важни детайли в кадрите, както и голяма бленда (f1.4) и качествен обектив. Включва двоен мотор за въртене на 360 градуса хоризонтално и 108 градуса вертикално, така че да няма мъртви зони.

С новия AI алгоритъм, човешките движения се улавят веднага, а устройството е оборудвано с високоговорител и микрофон за двупосочна комуникация. Камерата може да се монтира изправена или обърната, на маса, на прозорец или на тавана, за да можеш да покриеш всички ъгли в дома си.

Сглобяването е лесно, като е включен комплект за монтаж на тавана. Чрез Mi Home app можеш да наблюдаваш в реално време и да променяш настройки като ъгъл на снимане, график за наблюдение и нотификации.

Ще получаваш нотификации за движение, когато бъде засечен човек. Можеш да активираш заключването на обектива, когато желаеш.
Xiaomi Mi Home Security Camera
 
 
Резолюцията 2K никога не губи детайлите
Smart C300 разполага с впечатляваща камера с резолюция 2K, която улеснява проследяването на всичко в реално време чрез app или когато контролираш записания материал. Има резолюция 2304x1296, която ти позволява да правиш пауза, увеличаване и откриване на важни детайли в кадрите. С голямата бленда (f1.4) и качествения обектив, имаш на разположение най-добрите и най-детайлните изображения, всеки път.
 
 
Алгоритъм AI за пълен контрол
Двойният мотор позволява на камерата да се върти на 360 градуса в хоризонтална посока и на 108 градуса вертикално, така че няма мъртви ъгли. С новия AI алгоритъм човешките движения се откриват за нула време и не е необходимо да качваш кадрите на cloud за допълнителен анализ. В допълнение, камерата е оборудвана с високоговорител и микрофон за двупосочна комуникация, ако се счита за необходима.
 
 
Лесна за монтаж
Камерата може да се монтира както изправена, така и обърната. Това позволява да се постави на маса, на прозорец или на тавана, така че да покриеш всички ъгли в твоя дом. Инсталирането е изключително лесно, като е включен и комплект за монтаж на стена. Настрой я чрез Mi Home app, след което я свържи към локалната си Wi-Fi мрежа за пълен контрол, където и да се намираш.
 
 
Mi Home app
Чрез Mi Home app можеш да следиш какво се случва в реално време и да променяш настройките като ъгъл на камерата, програма за проследяване и нотификации. Можеш да получаваш известия, когато бъде засечено движение, когато човек е уловен в кадър или ако детето плаче, тъй като работи перфектно и като бебефон.

  • Характеристики
  • Максимална резолюция 2304 x 1296 pixels
  • Нощно снимане LED
  • Апертура f / 1.4
  • Безжично свързване 802.11 b/g/n
  • Съвместима карта памет microSD до 256 GB
  • Микрофон Вграден
  • Други характеристики Сензор за движение / Функция 2-Way Audio / Функция Pan & Tilt / Нотификация чрез app / Voice Assistant: Google Assistant / Amazon Alexa
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >