Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Xiaomi IP Camera Smart C400  

Xiaomi IP Camera Smart C400

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
119.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4126823

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

С усъвършенствани функции и възможност за разпознаване чрез изкуствен интелект, 4MP камера за отлична резолюция (2560 x 1440 пиксела) с 6P оптика, панорамно заснемане и кристално чиста картина дори в условия на слаба светлина, Xiaomi Smart Camera C400 предлага сигурността, от която се нуждаеш!

Подходяща за дома или за офиса, идва с Dual-Band Wi-Fi (802.11a/b/g/n 2,4/5GHz), по-големи високоговорители, възможност за двупосочна комуникация в реално време, поддръжка на Google Home и Amazon Alexa, кодиране на изображението H.265 за максимална компресия без загуба на качеството, както и възможност за монтаж във всяко пространство - дори на тавана (включен комплект за монтаж).

С възможност за хоризонтално завъртане на 360°, за да не остане нищо скрито, а в комбинация с функцията Night Vision и 940nm IR LED, нощта става ден и дори придобива цвят. Криптирането AES-128 криптиране и комбинацията от локално (microSD карта до 256 GB, продава се отделно) + съхранение в облак защитава поверителността ти.

Xiaomi Smart Camera C400
 
 
Видео с висока резолюция 2,5K с камера 4MP
Със сензор 4MP и резолюция 2,5K (2560 x 1440), Xiaomi Smart Camera C400 ти позволява да се наслаждаваш на невероятна точност във всеки кадър. Оптичните елементи (6P) и голямата бленда позволяват навлизането на повече светлина, което води до много детайлни кадри дори в условия на слаба светлина. В същото време дизайнът им ефективно намалява пречупването на светлината, за по-ясна картина!
 
 
Вижда дори в тъмното…
С функцията Night Vision на Xiaomi Smart Camera C400 имаш по-ясно и по-сигурно наблюдение. Инфрачервената светлина (940nm) без видимо червено сияние дава възможност на теб и семейството ти да спите спокойно. Включва сензор с висока чувствителност (IS), който може да показва цветно видео дори в условия на слаба светлина.
 
 
Завъртане на 360° за пълно покритие
С двоен мотор, Xiaomi Smart Camera C400 позволява на камерата да се върти нагоре, надолу, наляво и надясно. Когато си извън дома си и го контролираш чрез смартфон, можеш да имаш панорамна гледка на случващото се в твоето пространство, придобивайки пълно усещане за сигурност. Изтегли Mi Home/Xiaomi Home App, включи камерата и след това отвори приложението, следвай стъпките и си готов!
 
 
Големи високоговорители, реалистичен звук
Дизайнът на високоговорителите с голям диаметър подобрява качеството на стерео звука, като в същото време усилва и възстановява истинската природа на звуците. Когато провеждаш двупосочни гласови разговори, например с детето или родителите вкъщи, се чувстваш сякаш са до теб!
 
 
Засичане и проследяване на човек чрез AI
Вграденият AI модул за засичане на хора може да разпознава хуманоидните контури по-бързо и автоматично да заключва и записва техните движения, намалявайки фалшивите аларми, причинени от смущения на други обекти, като напр. малки животни или промени в светлината. По този начин ще имаш по-малко фалшиви аларми и следователно по-малко неудобства (функцията за засичане е деактивирана по подразбиране и може да бъде активирана чрез Mi Home/Xiaomi Home App).
 
 
Поддръжка Wi-Fi 2,4GHz/5GHz
Xiaomi Smart Camera C400 разполага с Dual Band Wi-Fi 2,4GHz/5GHz за намалено смущение на сигнала и по-стабилна връзка, като същевременно осигурява по-бързо мрежово предаване. В същото време осигурява взаимодействие с други smart устройства, работи с Google Home и Alexa (функциите за гласов контрол Alexa и Google Assistant изискват отделно устройство за гласово управление, за да работят, съответните устройства се купуват отделно) и възможност за контрол от всяко място чрез смартфон, таблет или Mi Smart Clock (продава се отделно).
 
 
Две опции за съхранение
Xiaomi Smart Camera C400 поддържа съхранение на карта microSD (microSD до 256GB, продава се отделно) за защита на личните ти данни и разбира се, на cloud. Кодирането се извършва в H.265, заемайки само 50% от пространството за съхранение, необходимо за H.264 видеа за същия брой пиксели и скорост на данни (data rate), така че да използваш половината от мястото за съхранение.

  • Характеристики
  • Максимална резолюция 2560 x 1440 pixels
  • Нощно снимане Low light mode
  • Апертура f / 1.4
  • Съвместима карта памет microSD до 256 GB
  • Микрофон Вграден
  • Безжично свързване 802.11 a/b/g/n/ac
  • Други характеристики Voice Assistant: Google Assistant / Amazon Alexa. Нотификация чрез приложение / Сензор за движение / Функция 2-Way Audio / Функция Pan & Tilt
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >