Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Apple AirPods 2nd Generation  

Apple AirPods 2nd Generation

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
299.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3185400

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Готови за използване с всичките ти устройства, веднага след като ги извадиш от кутийката, AirPods 2 се свързват директно. Гласът ти се чува ясно още от първата дума. Невиждана комбинация от комфорт и технологии. Работят толкова добре, че изглеждат вълшебни.

Интелигентното управление на енергия в комбинация с чипа H1 на Apple ти осигуряват до 5 часа слушане с едно зареждане, а когато бързаш, 15 минути стигат за слушане до 3 часа, докато с безжичната кутия за зареждане, автономията на батерията надвишава 24 часа.

Turbo-X
 
 
Край на заплитането

След като настроиш AirPods с едно просто докосване, те се активират автоматично и остават винаги свързани. Използването им е изключително лесно. Активират се веднага след като ги поставиш в ушите си и се изключват след като ги свалиш. Преживяването е впечатляващо, независимо дали ги използваш с iPhone, Apple Watch, iPad, или Mac.

 

 
 
Apple H1 chip

С новия Apple H1 chip, AirPods осигуряват по-бърза и стабилна безжична връзка с устройствата ти - до 2x по-бърза реакция при превключването между активни устройства и 1,5x по-бързо свързване при телефонни разговори. Предоставя Always-On достъп до дигиталния асистент на Apple, Siri. Независимо дали играеш игри, слушаш музика, или любимите си podcasts, ще се наслаждаваш на звук с високо качество.

 
 
24 часа автономия на батерията

AirPods постигат рекордните в своя клас 5 часа само с едно зареждане. Специално проектирани, за да следват ритъма ти, благодарение на кутията за зареждане (Lighting), която може да съхранява повече енергия и да ги зарежда отново. По този начин, можеш да се наслаждаваш на автономия, която надвишава 24 часа. Искаш да ги заредиш бързо? С 15 минути в специалната кутия, можеш да се насладиш на 3 часа слушане. За да провериш батерията, достатъчно е да задържиш AirPods близо до iPhone.

 
 
Лесна настройка, безпроблемно превключване

AirPods се свързват автоматично с всички устройства Apple. Свързват се едновременно с iPhone и Apple Watch, и превключването на звука от двете устройства става автоматично. Искаш да слушаш от твоя Mac или iPad? Просто избери AirPods на който и да е от тях.

 

  • Характеристики
  • Цвят Бял
  • Обхват До 10 m
  • Време за разговор До 5 часа
  • Други характеристики Music Player
  • Тип Truly Wireless
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >