Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Belkin Handsfree USB-C Black  

Belkin Handsfree USB-C Black

Кабелни in-ear слушалки с конектор USB-C, устойчивост на изпотяване, tangle-free кабел и ергономичен дизайн, съчетавайки елегантност с безупречен звук!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
39.98 лв

59.00

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3356116
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Подобри акустичното си изживяване и се наслади на любимата си музика със слушалките ROCKSTAR™ (USB-C) на Belkin!


С ергономичен дизайн за изключителен комфорт и перфектно прилягане, устойчивост на изпотяване и технология за шумоизолиране, предоставят страхотен звук, независимо от музиката, която слушаш!


Разполагат с tangle-free кабел (112cm), контролни бутони, микрофон и се придружават от 3 размера меки и гъвкави силиконови накрайници (S, M, L), за да избереш подходящия за теб. Разположените под ъгъл говорители се грижат да не се напрягат ушите ти, което ги прави идеални за дълги часове слушане!

ROCKSTAR Headphones USB-C
 
 
Перфектно прилягане, перфектен звук!
Belkin ROCKSTAR™ (USB-C) идват с три различни размера меки и гъвкави силиконови накрайници (ear tips) за още по-голям комфорт. Резултатът е изключителна шумоизолация, така че да се наслаждаваш на любимата си музика. Всеки ритъм, всеки инструмент и всеки дъх от оригиналния запис се възпроизвеждат в ухото ти, точно както са създадени.
 
 
Устойчиви и гъвкави!
Навсякъде, във всеки един момент: Belkin ROCKSTAR™ (USB-C) са създадени, за да бъдат с теб във всяка дейност, без да ти пречат. Поради тази причина, слушалките на Belkin притежават splash-resistant дизайн и tangle-free кабел (112cm), което ги прави идеални за използване при всякакви условия, във фитнеса или на открито!
 
 
Имаш контрол!
Слушалките ROCKSTAR™ (USB-C) са готови за използване, веднага след като ги извадиш от кутията. Контролните бутони улесняват възпроизвеждането, паузата, пропускането на музикални парчета, увеличаването и намаляването на силата на звука и приемането на телефонни обаждания, с натискане на един бутон. Вграденият микрофон улеснява осъществяването на обаждания, без да се махат слушалките, предоставяйки изключителен звук по време на разговорите.

  • Характеристики
  • Тип Handsfree
  • Форма In ear
  • Свързване С кабел
  • Интерфейс на свързване Type-C
  • Микрофон Да
  • Настройка на звука Да
  • Чувствителност 110.0 dB
  • Дължина на кабела 1.2 m
  • Други характеристики Noise Cancellation
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >