Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
Начало > ФОТО & ЗВУК > ЗВУК > Слушалки > Bluetooth Truly Wireless Music Sound Fantasy Waves
<
Bluetooth Truly Wireless Music Sound Fantasy Waves
ProductPhoto_1942603

Cellular Line Bluetooth Truly Wireless Music Sound Fantasy Waves  

Cellular Line Bluetooth Truly Wireless Music Sound Fantasy Waves

Слушалки TWS с Bluetooth® технология, сензорни контроли, Auto Pairing и автономия, която достига 15 часа общо с калъфа за зареждане!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
59.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4207459
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Безжичните слушалки Cellularline TWS Capsule Music Sound Fantasy са удобни, многоцветни и ти позволяват да се наслаждаваш на любимата си музика без кабели, където и да се намираш.

Свържи ги към мобилното си устройство (напр. лаптоп, смартфон, таблет с операционна система Android или iOS) чрез Bluetooth® и се наслади на балансиран звук без изкривявания. Формата им осигурява оптимален комфорт, тъй като се адаптират перфектно към ухото ти. Разбира се, снабдени са с микрофони за удобна комуникация (можеш да осъществяваш и приемаш обаждания).

Слушалките осигуряват автономия до 2,5 часа и се презареждат до пет пъти с елегантния калъф, предоставяйки общо до 15 часа възпроизвеждане на музика.

Cellularline TWS
JBL Tune 225TWS In-Ear
Тип
In-Ear
Слушалките прилягат безупречно във вътрешността на ушите ти и остават стабилно на мястото си, независимо от дейностите ти.
Cellularline TWS Crystal
Автономия
2,5+12,5 часа
Слушалките има автономия 2,5 часа, но калъфът за защита/зареждане добавя още 12,5 часа (15 часа общо, това означава, че можеш да ги заредиш до 5 пъти).
JBL Tune 215BT Bluetooth
Свързване
Bluetooth 5.0
Безжичните слушалки поддържат Bluetooth 5.0 за свързването им с любимото ти устройство. Със сензорните контроли имаш контрол.
Sony WH-1000XM4 Microphone
Комуникация
Микрофон
Остави смартфона в джоба или чантата си, тъй като вграденият микрофон с усъвършенствана технология гарантира комуникация с високо качество и контрол.
 
 
Безжична свобода
Слушалките се свързват с устройството ти автоматично чрез технологията Bluetooth® за пълна свобода. Можеш да контролираш възпроизвеждането и обажданията си директно от слушалките, а благодарение на вградения микрофон, можеш лесно да отговаряш на обаждания по всяко време.
 
 
Практични
Когато ги извадиш от калъфа, слушалките се свързват автоматично с устройството ти (Auto Pairing), като можеш да използваш само една слушалка, ако желаеш, за да спестиш батерия. Благодарение на сензорните контроли, можеш лесно да управляваш възпроизвеждането на музиката и обажданията.

  • Характеристики
  • Тип Truly Wireless
  • Bluetooth version Bluetooth 5.0
  • Автономия на батерията До 2.5 часа & 15 часа с използването на калъфа
  • Микрофон Да
  • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
  • Чувствителност 90.0 dB
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >