Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Bluetooth Neckband Outlier Free Dark Grey
ProductPhoto_1942603

Creative Bluetooth Neckband Outlier Free Dark Grey  

Creative Bluetooth Neckband Outlier Free Dark Grey

Удобни, стабилни, с технология за костна проводимост, безжично свързване чрез Bluetooth® 5.3, голяма автономия и IPX5 сертификат за устойчивост на случаен контакт с вода и пот!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
159.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4143264

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Безжичните слушалки с костна проводимост на Creative предлагат ново изживяване при слушане като никое друго, като осигуряват висококачествено възпроизвеждане на звука, като същевременно ушите ти са свободни — за подобрена осведоменост за ситуацията по всяко време.

С удължен живот на батерията (до 10 часа), Bluetooth® 5.3 свързване и сертифицирана IPX5 устойчивост, Creative Outlier Free са проектирани да ти дадат пълна свобода независимо от метеорологичните условия.

Creative Outlier Free
 
 
Различен начин на слушане
Creative Outlier Free използват технология за костна проводимост, за да предават звуци директно към костите на вътрешното ухо чрез вибрации през скулите ти. Тази технология, съчетана с отворения дизайн на слушалките, осигурява по-безопасно изживяване при слушане, като същевременно предлага високо качество на звука.
 
Лесно прилягане, стабилен захват
С форма, която следва естествената извивка на ушите ти, безжичните слушалки Creative Outlier Free застават удобно и стабилно на ушите, дори когато се потиш. Скачане, вдигане на тежести или спринт - те просто не помръдват. Със сертификат IPX5 за устойчивост и автономия на батерията, която достига 10 часа, Creative Outlier Free са готови да бъдат с теб дори по маршрути в условия на лек дъжд, както и при интензивни тренировки, цял ден, всеки ден!
 
Свържи до две устройства с Bluetooth® 5.3
Наслади се на надеждно и гладко поточно предаване на звук с Bluetooth® 5.3. В комбинация с Multipoint, Creative Outlier Free ти позволяват да свържеш до две устройства едновременно и да превключваш между тях, когато пожелаеш. Разполагат с вграден микрофон, така че можеш лесно да провеждаш разговори с натискането на един бутон. Със същия микрофон и без сложни процедури се осъществява активирането на Siri или Google Assistant.

  • Характеристики
  • Тип Neckband
  • Форма Around ear
  • Bluetooth version Bluetooth 5.3
  • Микрофон Да
  • Автономия на батерията До 10 часа
  • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
  • Обхват До 10 m
  • Водоустойчивост Да (IPX5)
  • Други характеристики Multipoint
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >