Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Bluetooth Truly Wireless Zen Air White
ProductPhoto_1942603

Creative Bluetooth Truly Wireless Zen Air White  

Creative Bluetooth Truly Wireless Zen Air White

Леки, устойчиви на изпотяване, с Active Noise Cancellation и Ambient Mode - безжичните (TWS) Bluetooth® 5.0 слушалки Creative Zen Air ще бъдат винаги с теб!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
89.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4115058
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

HEAR WHAT YOU WANT: безжичните слушалки (TWS) Creative Zen Air не само са леки и елегантни, но също така разполагат с характеристики за контрол на шума — като активно шумопотискане (Active Noise Cancellation Mode) и Ambient Mode.

С неодимови драйвери 10mm, безжично свързване Bluetooth® 5.0 и сертификат IPX4, готови са да подобрят безжичното ти музикално изживяване. Предоставят общо време за възпроизвеждане до 18 часа и до 6 часа с едно зареждане.

С тегло, което не надвишава 46 грама, могат лесно да се поберат в раници, чанти - дори в джобовете на дънки. Независимо дали отиваш на работа, или на кратка екскурзия, Creative Zen Air със сигурност ще се превърнат в любимия ти "спътник" в общуването и забавлението!

Creative Zen Air TWS
IPX4 Certified
Дизайн
Водоустойчивост (IPX4)
Вземи безжичните слушалки Creative Zen Air при бягане на открито, дори при лек дъжд, или на интензивна тренировка във фитнеса без притеснение, тъй като разполагат със сертификат IPX4.
Touch Controls
Контроли
Сензорни
Само с няколко докосвания можеш лесно да управляваш силата на звука, възпроизвеждането на музика и входящите повиквания на безжичните слушалки Creative Zen Air.
18H Total Battery
Автономия
До 18 часа
Слушалките имат автономия до 6 часа с едно зареждане и 18 часа общо с калъфа за зареждане (при умерена сила на звука, животът на батерията зависи от употребата, настройките, песните и условията на околната среда).
Bluetooth® 5.0
Свързване
Bluetooth® 5.0
Безжичните слушалки на Creative поддържат Bluetooth® 5.0 (AAC, SBC) за директно свързване към любимото ти мобилно устройство или компютъра, по-ефективен обхват и разбира се, по-ниска консумация.
 
 
Слушай каквото искаш…
Искаш да се изолираш от останалия свят? Активирай Active Noise Cancellation Mode и безжичните слушалки Creative Zen Air ще филтрират околния шум - от шума на влака в ежедневното ти пътуване до шума на двигателя на самолет. Технологията Active Noise Cancellation обработва и елиминира външния шум в реално време, което ти позволява да се наслаждаваш на детайлите на музиката навсякъде и по всяко време. Друга възможност е да активираш Ambient Mode, за да оставиш повече околен звук и да си наясно какво се случва около теб.
 
 
Голяма автономия на батерията
Безжичните слушалки Creative Zen Air предоставят до 6 часа възпроизвеждане на звук само с едно зареждане и до 18 часа общо възпроизвеждане в комбинация със зарядната кутийка за пренасяне. За да стартираш зареждането на слушалките, постави ги в калъфа за зареждане и го затвори. Презареди калъфа за зареждане, като го свържеш към наличен USB порт с включения USB-C към USB-A кабел или просто го постави на докинг станция за безжично зареждане (продава се отделно).
 
 
Гъвкав интерфейс на свързване
Снабдени с Bluetooth® 5.0 и висококачествени аудио кодеци AAC, безжичните слушалки Creative Zen Air осигуряват богато и непрекъснато аудио поточно предаване през целия ден. Съвместими са както с устройства с iOS, така и с Android и имат вградена памет за следене на последните сдвоени устройства, което ти позволява да превключваш между тях незабавно, където и когато е необходимо.
 
 
Наслади се на мощен звук
С 10mm неодимови драйвери, които са експертно настроени, за да ти осигурят ясни високи и добре балансирани средни, безжичните слушалки Creative Zen Air ти позволяват да се наслаждаваш на страхотно възпроизвеждане на звука на любимите ти песни!
 
 
Чуваш и се чуваш ясно!
Безжичните слушалки Creative Zen Air ти позволяват да се наслаждаваш на обаждания и hands-free, където и да се намираш. Интегрират общо 4 микрофона, два за откриване и филтриране на фонов шум с активиран ANC и два за улавяне на гласа ии за безпроблемна комуникация. С по-добро гласово приемане можеш също да използваш по-лесно гласови команди. В същото време ти позволяват да активираш Siri или Google Assistant - чрез леко докосване на лявата слушалка три пъти.
 
 
Super X-Fi® READY
Технологията Super X-Fi® пресъздава професионално изживяване на система с множество високоговорители в твоите слушалки, за да можеш да се насладиш на по-естествено възпроизвеждане на звука. Сертифицирани като SXFI READY (не поддържат съдържание от streaming услуги), безжичните слушалки Creative Zen Air са специално настроени за оптимална производителност с устройства и приложения в екосистемата SXFI READY, като приложението SXFI. Използвайки приложението SXFI на мобилния си телефон, можеш да се насладиш на визуализация на Super X-Fi Spatial Holography на локално съдържание, както и на кинематографичен звук дори в движение!

  • Характеристики
  • Тип Truly Wireless
  • Bluetooth version Bluetooth 5.0
  • Микрофон Да
  • Автономия на батерията До 6 часа
  • Водоустойчивост Да (IPX4)
  • Цвят Бял
  • Други характеристики Noise Cancellation
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >