Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Creative Zen Hybrid 2 Cream  

Creative Zen Hybrid 2 Cream

Предлагайки перфектната комбинация от гъвкавост, дизайн и производителност, безжичните слушалки Creative Zen Hybrid 2 с Hybrid ANC променят начина, по който се забавляваш и общуваш!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
159.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4380223

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

PERFECT COMBINATION OF VERSATILITY, DESIGN, AND PERFORMANCE: безжичните over-ear слушалки на Creative Technology те държат във връзка с това, което обичаш най-много!

Разполагайки с технология Hybrid Active Noise Cancellation (ANC), Ambient Mode, за да запазиш контакт със средата, Low Latency Mode за страхотен gaming, динамични говорители 40mm, noise-reducing микрофони (5x omni-directional) с технология ENC за безпроблемна комуникация, съвместимост с дигитални асистенти (Siri/Google Assistant) и батерия с автономия до 67 часа (ANC деактивирано), Creative Zen Hybrid 2 със своя минималистичен, елегантен дизайн, обединяват всичко, от което се нуждае едно ежедневно решение за слушалки за всеки.

Поддържат интерфейс на свързване Bluetooth® 5.2 и съвместимост Multipoint, разполагат със сгъваем дизайн и ергономични контролери, порт за зареждане USB-C и приложение Creative (iOS/Android) за абсолютен контрол.

Creative Zen Hybrid 2 Cream
 
 
Наслади се на безжично аудио с ниска латентност
Безжичните слушалки Creative Zen Hybrid 2 са перфектно настроени да доставят ясни високи и балансирани средни чрез персонализирани динамични драйвери 40mm. В комбинация с Low Latency Mode, латентността е значително намалена до ~85ms.
 
 
Ти решаваш...
Четири специални микрофона с обратна връзка за хибридно активно шумопотискане (Hybrid Active Noise Cancellation) допринасят за по-ефективното отстраняване на по-широк диапазон от шум от околната среда (до -30 dB). Въпреки това, чрез активиране на Ambient Mode, звукът има способността да "преминава" през слушалките, така че да можеш естествено да взаимодействаш с околната среда.
 
 
Музиката не спира!
Creative Zen Hybrid 2 разполагат с обща автономия на батерията до 67 часа! А с едно бързо 5-минутно зареждане, осигуряват до 5 часа слушане (поддържайки умерено ниво на звука, действителният живот на батерията варира в зависимост от употребата, настройките, песните и условията на околната среда).
 
 
Твоят глас, нищо повече!
Наслаждавай се на разговори без смущения и с превъзходно качество на звука благодарение на вградените noise-reducing микрофони, които — подобрени с ENC технология — анализират и филтрират нежелания шум от околната среда, оставяйки само твоя глас.
 
 
Лесен контрол
Осигурявайки лесен достъп до контроли за възпроизвеждане, ANC и други функции, безжичните слушалки Creative Zen Hybrid 2 гарантират, че имаш всичко необходимо с натискането на един бутон.
 
 
Безпроблемна свързаност
Наслаждавай се на гладко изживяване с Bluetooth® 5.2 и Multipoint. Свържи до две устройства Bluetooth® едновременно, за да отговаряш на обаждания и да предаваш звук съответно от две различни устройства (функцията за възпроизвеждане на музика или повикване може да бъде достъпна само от едно от двете безжично свързани устройства във всеки един момент).
 
 
По-голям комфорт
Разполагайки с регулируема лента за глава, както и въртящи се и сгъваеми на 90° earcups, безжичните слушалки Creative Zen Hybrid 2 постигат сигурно приложение, адаптирано към предпочитанията ти. Когато не се използват, просто ги сгъни и съхранявай без усилие. Лентата за глава от мемори пяна и сменяемите наушници също осигурява допълнително ниво на комфорт.

  • Характеристики
  • Тип Headphones
  • Форма Over ear
  • Свързване Bluetooth
  • Bluetooth version Bluetooth 5.2
  • Микрофон Да
  • Настройка на звука Да
  • Автономия на батерията До 67 часа
  • Цвят Кремав
  • Други характеристики Noise Cancellation. Voice Assistant: Google Assistant / Apple Siri
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >