Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Edifier Bluetooth Headphone W800BT Black  

Edifier Bluetooth Headphone W800BT Black

С over-ear дизайн, свързване Bluetooth™ 5.0, удобни наушници, поддръжка Multipoint, до 50 часа автономия и Qualcomm® Chipset за разговори без смущения!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
75.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3860795
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Bluetooth™ 5.0 over-ear слушалките W800BT на EDIFIER подобряват комуникацията и забавлението ти във всеки един момент, където и да се намираш!

С минималистичен дизайн, удобни с меки наушници, технология Qualcomm® cVc™ 8.0, която елиминира околния шум, говорители NdFeB 40mm за балансиран и мощен звук, както и възможност за едновременно безжично свързване (Multipoint) с две устройства, предоставят страхотно потребителско изживяване.

Със зарядна батерия 850mAh, автономията достига 50 часа непрекъсната употреба (време за пълно зареждане 6,5 часа), осигуряват продължително и релаксиращо слушане, без ограничения!

EDIFIER W800BT Bluetooth™ 5.0
Εdifier W830ΒΤ Over-Ear
Тип
Over-Ear
Over-ear слушалките покриват ухото и изолират всеки шум, за да слушаш с чист звук.
Frequency Range
Честотен диапазон
20Hz - 20KHz
С голям честотен диапазон от 20Hz до 20KHz, можеш да се наслаждаваш на дълбок бас и чисти високи, независимо от стила музика, който ти харесва да слушаш.
100 dB SPL (A) Range
Чувствителност
100dB
Чувствителността на слушалките достига 100dB SPL (A), така че да имаш чист и мощен звук от всяка домашна аудио система или мобилно устройство.
30H Playback
Батерия
До 50 часа
Автономията на батерията достига 50 часа непрекъсната работа, за да слушаш цял ден любимата си музика (850mAh, презареждане за около 6,5 часа).
Bluetooth™ 5.0
Свързване
Bluetooth™ 5.0
Свържи безжичните устройства с предпочитано от теб устройство чрез Bluetooth™ 5.0 и се наслади на качествен звук (HSP, HFP, A2DP и AVRCP) до 50 часа без прекъсване.
 
 
Създадени за комфорт
С наклон 15 градуса на основните модули на слушалките, устойчива лента за глава, която може да се огъва в широк диапазон и earmuffs от мека кожа, EDIFIER W800BT предлагат комфортно потребителско изживяване.
 
 
Стабилна комуникация
Qualcomm® cVc™ 8.0 улавя с точност гласа ти и премахва фоновия и околния шум, за да се насладиш на по-чиста и ясна комуникация по време на обажданията.
 
 
Подобрен чип
Разполагайки с технология Bluetooth™ 5.0 и подобрен Qualcomm® QCC chipset, енергийната консумация се намалява, осигурявайки по-голяма автономия, както и по-бързо и по-стабилно предаване.
 
 
Магнитни драйвери 40mm
Говорителите с подвижна магнитна намотка 40mm (Magnetic Moving Coil) NdFeB предоставят разширено звуково поле с мощен бас и обогатени гласови честоти, произвеждайки ясен и динамичен звук!
 
 
Превъзходство в конструкцията
EDIFIER има дълга история в аудио индустрията. Всеки продукт подлежи на строги тестове за надеждност, с изисквания, надвишаващи тези на типичните международни стандарти, осигурявайки гаранция за качество.

  • Характеристики
  • Тип Headphones
  • Форма Over ear
  • Свързване Bluetooth
  • Микрофон Да
  • Автономия на батерията До 50 часа
  • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
  • Чувствителност 100.0 dB
  • Цвят Черен
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >