Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Edifier Bluetooth Headphones WH500BT White  

Edifier Bluetooth Headphones WH500BT White

С Bluetooth® 5.2, батерия, която осигурява до 40 часа слушане, говорители 30mm, удобни наушници, Music Mode и Game Mode, еквалайзер и ограничение на звука до 85dB!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
79.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4127463
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Елегантните и леки (172g) Bluetooth® 5.2 слушалки W500BT на EDIFIER подобряват комуникацията и забавлението ти, където и да се намираш!

С минималистичен - както повеляват тенденциите - дизайн, меки наушници за страхотно потребителско изживяване и говорители 30mm (PEEK+PU), ще ти предоставят балансиран и мощен звук. Провеждай телефонни разговори с отличен звук. Слушалките предлагат управление с един бутон, разполагат с Music Mode и Game Mode, дават възможност за незабавно превключване между различни устройства, имат ограничение от 85dB за безопасността на твоя слух, деактивиране с таймер и еквалайзер (EQ).

Автономията на батерията им достига 40 часа непрекъсната употреба (необходими са 2 часа за пълното им зареждане чрез USB-C), за слушане без ограничения. Ако бързаш, само с 10 минути зареждане и благодарение на технологията Fast Charging, ще имаш до 6 часа възпроизвеждане на звук!

Edifier BT Headphones WH500BT WHT
Εdifier W830ΒΤ Over-Ear
Тип
On-Ear
On-Ear слушалките покриват ухото и предоставят отличен звук, стабилност и комфорт, изолирайки едновременно с това външните шумове.
Frequency Range
Честотен диапазон
20Hz - 20KHz
С голям честотен диапазон от 20Hz до 20KHz, можеш да се наслаждаваш на дълбок бас и кристално чисти високи честоти, независимо какъв стил музика обичаш да слушаш.
91 ±3dB
Чувствителност
91dB
Чувствителността на слушалките достига 91 ±3dB SPL (A), така че да слушаш чист и мощен звук от всяко мобилно устройство или всяка аудио система.
40H Battery
Батерия
До 40 часа
Автономията на батерията достига 40 часа непрекъсната работа, за да се наслаждаваш на любимата си музика през целия ден (зареждане чрез USB-C приблизително за 2 часа).
Bluetooth™ 5.2
Свързване
Bluetooth® 5.2
Свържи безжичните слушалки с предпочитаното от теб устройство чрез Bluetooth® 5.2 и се наслади на качествен звук (SBC) до 40 часа.
 
 
Динамичен звук
С малки, но динамични говорители 30mm (PU+PEEK), безжичните слушалки EDIFIER WH500 гарантират едно прекрасно аудио пътешествие. От ясни високи и пълни средни до мощни ниски, осигуряват точен и кристално чист звук за всички музикални жанрове чрез добре настроени преходи.
 
 
Музика 24 часа в денонощието!
Напълно заредената батерия осигурява до 40 часа непрекъснато възпроизвеждане, а с бързо зареждане от 10 минути, ще имаш до 6 часа автономия (времето за възпроизвеждане може да варира в зависимост от средата, силата на звука и източниците на звук).
 
 
Комуникация без компромиси
С вградени микрофони и усъвършенствана обработка на сигнал, безжичните слушалки EDIFIER WH500 могат точно да разграничат шума от околната среда от човешкия глас – дори в шумна среда.
 
 
Контрол с един бутон
Многофункционалният бутон на EDIFIER WH500 е предназначен да ти помага да превключваш бързо между Music Mode и Game Mode, само с едно натискане. Music Mode подобрява музикалното ти изживяване, а Game Mode осигурява предаване на звук със свръхниска латентност (80 ms). Това ти позволява да се насладиш на по-плавен, по-бърз и по-завладяващ геймплей.
 
 
Превключване без усилие
Bluetooth® 5.2 ти позволява да превключваш от едно устройство на друго без проблем. Наслаждавай се на ефективен мултитаскинг - като напр. гледане на филм на твоя лаптоп и осъществяване на телефонно обаждане — за секунди.
 
 
Никога не превишаваш 85dB
Сигурният контрол на звука на EDIFIER вече е достъпен в приложението EDIFIER Connect. След активиране на Safe Volume, максималното ограничение на силата на звука достига 85dB. Следователно можеш да слушаш любимата си музика, без да се притесняваш за проблеми със слуха.
 
 
Таймер за изключване
Управлявай времето си за музика с таймера за изключване (Shutdown Timer) в приложението EDIFIER Connect. Можеш да го настроиш на 5 минути, 15 минути, 30 минути, 1 час или 3 часа. Спести енергия, докато слушаш любимия си подкаст преди лягане, без да се събуждаш, за да изключиш слушалките си.
 
 
Подобри изживяването си при слушане
Регулирай предварително зададените EQ настройки (Classic или Dynamic), за да отговарят на твоите предпочитания за слушане. Можеш също така да персонализираш звуково си изживяване с регулируемата EQ функция. Изпробвай най-добрата настройка на еквалайзера за бас: избери Customized Sound Effect в приложението EDIFIER Connect и добави този EQ, като сканираш QR кода на изображението.
 
 
Комфорт през целия ден
Безжичните слушалки EDIFIER WH500 се отличават с модерен дизайн, който подчертава твоя стил. Компактният размер и сгъваемият дизайн ги правят изключително преносими и удобни за използване.

  • Характеристики
  • Тип Headphones
  • Форма On ear
  • Свързване Bluetooth
  • Bluetooth version Bluetooth 5.2
  • Микрофон Да
  • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
  • Автономия на батерията До 40 часа
  • Цвят Бял
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >