Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Bluetooth Truly Wireless FreeBuds Pro White
ProductPhoto_1942603

HUAWEI Bluetooth Truly Wireless FreeBuds Pro White  

HUAWEI Bluetooth Truly Wireless FreeBuds Pro White

Предефинирайки Noise Cancellation, HUAWEI FreeBuds Pro ти позволява да премахнеш шума и да се потопиш в ритъма!

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
299.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3580393

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
С уникални звукови възможности, за да останеш винаги свързан, но и да чувстваш музиката, HUAWEI FreeBuds Pro се отличават както с впечатляващ звук, така и с вдъхновяващ стил.

Поддържайки едновременно свързване с 2 устройства, позволяват бързото превключване между тях, натискайки която и да е слушалка. Това означава, че можеш да преминаваш лесно от смартфон към таблет, компютри и други smart устройства.

Отвори кутията за зареждане, ще се появи изскачащ прозорец на телефона ти за първото свързване или за продължаване на безпроблемната връзка. При изключено шумопотискане едно зареждане ти осигурява до 7-часово слушане и до 30 часа, когато е свързано с кутията за зареждане. Можеш също да използваш смартфона или таблета си, за да зареждаш обратно кутията за зареждане, докато си в движение.

Получавайки сертификат I степен на индустриалната глобална сертификация SGS, иновативната зелена технология на HUAWEI FreeBuds Pro поема водещата позиция сред зелените стандарти в индустрията!
HUAWEI FreeBuds Pro
 
 
Намали шума!
Ползвайки технологията Hybrid Active за шумопотискане, обърнатите навътре и навън микрофони откриват остатъчния шум извън ухото и в ухото, а след това динамичните драйвери генерират точни сигнали против шума. Постигайки до 40dB шумопотискащ ефект, HUAWEI FreeBuds Pro ти позволяват да изпиташ пълно спокойствие.
 
 
Intelligent Dynamic ANC
Разпознавайки интелигентно околните звуци, HUAWEI FreeBuds Pro превключват съответно режима на шумопотискане за по-подходящо изживяване при слушане. Благодарение на Ultra Mode ще се потопиш в музиката и ще стоиш далеч от безпокойството, когато пътуваш. С режима Cozy Mode ще намалиш околните шумове, но ще останеш в контакт, а с General Mode ще се насладиш на завладяващата музика или звуци на игра в оживените улици или претъпканите кафенета, тъй като шумовете от околната среда са значително намалени.
 
 
Voice Mode
Voice Mode на HUAWEI FreeBuds Pro намалява околните звуци, за да откроява човешките гласове. Няма нужда да сваляш слушалките си. Само с дълго натискане можеш да превключиш на режим Awareness и да се свържеш отново със заобикалящата те среда (Voice Mode, Awareness Mode, Off).
 
 
Невероятен звук по всяко време
HUAWEI FreeBuds Pro предоставят мощен и динамичен звук, за да можеш да се насладиш на автентичната музика. Благодарение на високата магнитна плътност и превъзходната стабилност, осигурени от драйвера 11mm, осигуряват мощен бас и впечатляващо намаляване на шума. Въз основа на промените в сигнала в реално време, получени от микрофоните, EQ се настройва незабавно, за да поддържа баланса на звука и тембъра, независимо от това как носиш слушалките.
 
 
Двойна антена, стабилна връзка
Отличаващи се с дизайн с двойна антена, HUAWEI FreeBuds Pro осигуряват широко покритие на сигнала. Дори ако телефонът ти е в чантата, джоба или прекъсвача, HUAWEI FreeBuds Pro все още предлагат стабилна връзка. Всяка слушалка има две Bluetooth антени, които осигуряват 360° покритие на сигнала, осигурявайки безпроблемна комуникация, независимо от околните смущения. Компактен, но мощен, сертифицираният с Bluetooth 5.2 чипсет намалява латентността до поразителните 180 ms, осигурявайки изключително приятно изживяване.
 
 
Стилът, който говори вместо теб
HUAWEI FreeBuds Pro идват в три различни цвята, за да съответстват на звука, който обичаш: елегантният и остър Silver Frost с фин метален блясък, елегантното и дискретно керамична бяло за изтънчен стил и класическият Carbon Black, който се съчетава с повечето случаи.
 
 
Носи ги през целия ден!
Меките силиконови тапи за уши се предлагат в 3 размера. Интелигентната функция за откриване на компактност ти помага да избереш най-подходящите, които се вписват в ушите ти. Конструкцията за провеждане на кухината отпред и отзад балансира вътрешното и външното налягане на ухото, осигурявайки циркулация на въздуха, за да се избегне дискомфорт. Компактният и лек корпус е с интелигентен дизайн, благодарение на който почти не се усеща, а придава по-голям комфорт.
 
 
Smart Control
Силно чувствителният сензор отговаря точно на твоите изисквания. С плъзгане, натискане или притискане можеш лесно да увеличаваш или намаляваш силата на звука, да приемаш повиквания или да променяш музиката си. Интелигентни взаимодействия, лесни за управление.
 
 
Ready to Last. Enjoy Your Best.
При изключено шумопотискане едно зареждане ти осигурява до 7-часово слушане и до 30 часа, когато е свързано с кутията за зареждане. Можеш също да използваш смартфона или таблета си, за да зареждаш обратно кутията за зареждане, докато си в движение. С включено шумопотискане едно зареждане ти осигурява до 4,5 часа слушане и до 20 часа, когато е свързано с кутията за зареждане.
 
 
Intelligent Compactness Detection
С интелигентното компактно откриване за анализиране на тапи за уши, които пасват на ушите ти след носене, можеш да вземеш най-подходящите, за да се насладиш на по-добро шумопотискане и по-завладяващ звук.

  • Характеристики
  • Тип Truly Wireless
  • Цвят Бял
  • Bluetooth version Bluetooth 5.2
  • Време за разговор До 2 часа и 30 минути
  • Други характеристики Music Player
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >