Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

HUAWEI FreeBuds SE 2 Ceramic White  

HUAWEI FreeBuds SE 2 Ceramic White

С ергономичен дизайн, автономия на батерията до 40 часа, свързване Bluetooth® 5.3 и IP54 устойчивост на прах и влага! С 10 минути зареждане ще се наслаждаваш на 3 часа музика!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
69.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4305760
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

MIGHTY BATTERY. SLIGHT FORM: с впечатляващо покритие и ергономичен дизайн, Bluetooth® 5.3 слушалките FreeBuds SE 2 на HUAWEI предлагат неповторимо True Wireless потребителско изживяване.

С динамични говорители 10mm, които постигат отлично елиминиране на изкривяването, тегло, което не надвишава 3,8 грама (± 0,2 g) на слушалка и автономия, която достига дори 40 часа с калъфа, те са идеални за ежедневна употреба — дори при неблагоприятни условия — тъй като притежават сертификат IP54. По-тънки от всякога, поставят се лесно в ухото ти и остават там, благодарение на доказания си дизайн.

Щадящи околната среда (SGS Grade), с Touch Controls и съвместими с приложението HUAWEI AI Life, свързват се автоматично с твоя HUAWEI смартфон (отнася се за устройства с EMUI10 или по-нова версия), покриват всяка потребност за комуникация и забавление!

FreeBuds SE 2 Ceramic White
Semi In-ear
Тип
Semi In-ear
С уникален semi In-ear дизайн, HUAWEI FreeBuds SE 2 се носят удобно. С лек калъф (33 ± 1g) и тегло, което не надвишава 3,8 грама (± 0,2g) за всяка отделна слушалка, този модел е лек, удобен и елегантен.
40H Battery
Батерия
До 40 часа
С батерия 41mAh, слушалките осигуряват 9 часа възпроизвеждане на музика, а с калъфа за зареждане (510mAh) автономията се увеличава до 40 часа. Можеш да ги използваш през целия ден.
Bluetooth® 5.3
Свързване
Bluetooth® 5.3
Стабилен звук без прекъсване и по-ниска енергийна консумация за продължително слушане. Слушалките използват технология Bluetooth® 5.3 за лесно сдвояване, незабавна реакция и по-голям обхват.
 
 
Без кабели за максимално удобство
Зареждай слушалките 10 минути и слушай до 3 часа. С пълно зареждане, слушалките издържат до 9 часа слушане, а с няколко зареждания в калъфа, могат да поддържат до 40 часа автономия. Свързването чрез Bluetooth® 5.3 запазва звука и картината синхронизирани. Устойчивостта на прах и пръски IP54 прави слушалките подходящи за тренировки и използване на открито.
 
 
Комфорт за ушите
HUAWEI FreeBuds SE 2 успокояват ушите и впечатляват от пръв поглед. Всяка слушалка тежи само 3,8g и е проектирана за удобно прилягане.
 
 
По-тънки и по-леки
300 000+ проби от ушни канали и базиран на симулация ергономичен анализ (данните от тестовете са от лабораториите на HUAWEI, действителният опит може да варира в зависимост от формата на ухото, навиците на носене и ситуацията на използване). 
 
 
Bluetooth® 5.3 свързване
Динамичното свързване Bluetooth® 5.3 запазва звука и картината синхронизирани за поглъщащо аудио-визуално изживяване (закъснението може да варира в зависимост от модела на мобилния телефон, версията на системата, типа и формата на видеото).
 
 
Стабилен звук
Говорителите на слушалките са преминали 26 строги теста за надеждност (данните от тестовете идват от лабораториите на HUAWEI), за да осигурят отлично слушане по всяко време.
 
 
Сдвояване и свързване с лекота
Ръчно сдвояване: докосни и задръж сензорната зона за контрол на лявото и дясното ухо едновременно за 3 секунди. Индикацията на калъфа за зареждане ще мига в бяло, което показва, че слушалките са влезли в режим на Bluetooth® сдвояване. След като връзката е успешна, индикацията на калъфа за зареждане ще светне в зелено. Автоматично повторно свързване: След като сдвояването е успешно, слушалките автоматично ще се свържат отново с телефона, когато калъфът се отвори.
IP54 Certified
 
Сертификат IP54 за устойчивост на пръски и прах
Устойчивостта на прах и влага IP54 (IEC 60529) запазва слушалките в добро състояние по време на тренировки и на открито (отнася се само за самите слушалки, не за калъфа за зареждане).
Touch Controls
 
Всичко на върха на пръстите ти
Пускай музика, пропускай песни, отговаряй на входящи обаждания или използвай гласовия асистент на устройството си. И всичко това само с няколко докосвания.
HUAWEI AI Life
 
Открий повече възможности в AI Life
Използвай приложението AI Life за достъп до по-интересни функции като: ниво на батерията, персонализирани жестове, намиране на слушалките (Find the earbuds), настройки на Multi-EQ и много други.

  • Характеристики
  • Тип Truly Wireless
  • Цвят Бял
  • Bluetooth version Bluetooth 5.3
  • Микрофон Да
  • Автономия на батерията До 9 часа (до 40 часа с калъфа)
  • Водоустойчивост Да (IP54)
  • Други характеристики Noise Cancellation
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >