Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

iLuv Bubble Gum Air True Wireless Black  

iLuv Bubble Gum Air True Wireless Black

True Wireless слушалки за музикална наслада и безжична свобода, с дълбок бас, устойчивост IPX6 и автономия до 20 часа, благодарение на специалния калъф за зареждане!

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
79.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3592898
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Ергономичен дизайн, голяма стабилност, динамичен звук: забавление и комуникация в едно, със стерео True Wireless Bluetooth 5.0 слушалките Bubble Gum Air на iLuv.
Изключително устойчиви, със степен на защита IPX6, те са идеални за всички, които спортуват, както и за тези, които търсят възможно най-добър аудио резултат, без кабели около тях.

В опаковката са включени три различни размера ear-tips, за да избереш подходящите за теб, кабел micro-USB и калъф за зареждане, който предпазва слушалките и осигурява общо до 20 часа употреба!
iLuv Bubble Gum Air TWS  Black
Earbuds
Тип
Earbuds
True Wireless слушалките iLuv Bubble Gum Air прилягат стабилно в ушите, за да се движиш свободно!
20h Battery Stamina
Батерия
До 20 часа
В комбинация с придружаващия калъф на iLuv, общата автономия на Bubble Gum Air достига 20 часа, като с 20 минути Quick Charging имаш 2 часа автономия.
Bluetooth 5.0
Свързване
Bluetooth 5.0
Свържи iLuv Bubble Gum Air чрез Bluetooth 5.0 с устройството си и започни комуникацията (съвместими с всички смартфони, които разполагат с Bluetooth 1.1 или по-нова версия).
 
 
True Wireless Experience!
С iLuv Bubble Gum Air получаваш обаждания и слушаш музика през целия ден, където и да се намираш, тъй като притежават сертификат IPX6 за устойчивост на изпотяване и дъждовни капки.
 
 
Калъф със зарядно!
Слушалките Bubble Gum Air на iLuv предоставят до 20 часа автономия, използвайки елегантен и лек калъф за зареждане (придружава се от кабел micro-USB). Батерията се е изтощила? С 20 минути бързо зареждане, получаваш 2 допълнителни часа употреба, за да продължиш тренировката!
 
 
Устойчиви и гъвкави!
С wire-free ергономичен дизайн, три чифта ear-tips за перфектно прилягане, TWS слушалките на iLuv са идеални за любителите на пътуванията и спорта, тъй като остават комфортно на мястото си през целия ден. Устойчиви на пот, прах и пръски вода, ще бъдат с теб навсякъде!

  • Характеристики
  • Тип Truly Wireless
  • Цвят Черен
  • Bluetooth version Bluetooth 5.0
  • Време в режим на готовност До 60 часа
  • Време за разговор До 6 часа
  • Други характеристики Music Player
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >