Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

JBL Bluetooth Headphones Live 660 Blue  

JBL Bluetooth Headphones Live 660 Blue

Със слушалките JBL Live 660 ще се наслаждаваш на точен и впечатляващ звук! Сгъваеми са, разполагат с Active Noise Cancellation и батерия, която осигурява до 50 минути музика!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
299.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4055780

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Музиката е от съществено значение в твоя свят, така че си сложи безжичните слушалки over-the ear JBL Live 660NC за един по-добър ден.

Live 660NC предоставят легендарен звук с подсилен бас, за да се насладиш на всяко парче.

Технологията Adaptive Noise Cancelling минимизира шумовете, за да не ти отнемат от вниманието. JBL Live 660NC те държат в контакт с външната среда благодарение на функцията Ambient Aware, а технологията Talk Thru ти дава възможност да говориш с човека до теб, без да сваляш слушалките.

Любимият ти voice assistant ще организира деня ти, като използваш гласа си или с едно докосване на ear cup. А ако активираш Hey Google, можеш да даваш команди на слушалките JBL Live 660NC само с гласа си.

Live 660NC разполагат с удобна лента за глава, така че да не те натоварват, като осигуряват 50 часа музикална автономия. Заедно с функцията за шумопотискане, предлагат невероятни стерео разговори и имат подвижен кабел с контролни бутони и микрофон, който ти позволява да слушаш музика, дори когато батерията е изтощена.

JBL Bluetooth Headphones Live 660 Blue
Εdifier W830ΒΤ Over-Ear
Тип
Over-Ear
Over-ear слушалките покриват ухото и предоставят отличен звук, стабилност и комфорт, изолирайки едновременно с това външните шумове.
JBL Bluetooth Headphones Live 660
Честотен диапазон
16Ηz - 20kHz
Кристален звук благодарение на големия честотен диапазон, за да се наслаждаваш на дълбок бас и балансирани високи, каквато и музика да слушаш.
Bluetooth 5.0
Функция
Bluetooth® 5.0
Наслаждавай се на музиката си без да се занимаваш с кабели, благодарение на технологията Bluetooth® 5.0 за лесно безжично свързване.
 
 
Звук с подписа на JBL

Говорителите 40mm ти осигуряват звук, на който се доверяват най-добрите артисти и места за провеждане на концерти по целия свят!

 
 
Поддържай звука, от който се нуждаеш

Изолирай се от суматохата и суетата на ежедневието и се съсредоточи върху музиката с Adaptive Noise Cancelling. Остани във връзка със средата около теб с Ambient Aware. TalkThru намалява музиката и усилва човешкия глас, за да можеш да говорите с човека до теб, без да сваляш слушалките си. 

 
 
Използвай гласа си

Винаги, когато имаш нужда от помощ за нещо, обърни се към Google Assistant или Amazon Alexa чрез слушалките си. Ако използваш Google Assistant, можеш да контролираш функциите на слушалките само с гласа си, като питаш за процента на батерията, променяш режима на работа и управляваш музиката.

  • Характеристики
  • Тип Headphones
  • Форма Over ear
  • Свързване Bluetooth
  • Bluetooth version Bluetooth 5.0
  • Микрофон Да
  • Честотен диапазон 16 Hz - 20 KHz
  • Чувствителност 97.0 dB
  • Други характеристики Voice Assistant: Google Assistant/Amazon Alexa. Noise Cancellation
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >