Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Marshall Minor IV TW Black  

Marshall Minor IV TW Black

Bluetooth® слушалки с динамични драйвери за балансиран звук, с IPX4 степен на защита, сензорни контроли, поддръжка на актуализации Over-the-Air (OTA), Quick Charging и 30+ часа автономия на батерията!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
259.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4502442

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

ALL SOUND, NO FUSS: с Bluetooth® LE Audio-ready in-ear Minor IV слушалките ще се насладиш на характерния - изключително балансиран - звук на Marshall, без компромиси и разбира се, без кабели.

С динамични говорители (20Hz-20kHz, 32Ω), поддръжка на Quick Charging (15 минути зареждане осигуряват до 3 часа възпроизвеждане на музика), степен на защита IPX4 и релефен дизайн с бронзови детайли, ще те потопят в любимата ти музика. Контролирай ги с едно докосване и се наслади на до 7 часа безжично забавление и комуникация, само с едно зареждане — или над 30 часа в комбинация със защитния калъф.

Проектирани за удобно слушане, безжичните слушалки на Marshall вършат цялата "тежка работа" вместо теб. Единственото, което трябва да направиш, е да вземеш със себе си любимите си плейлисти.

MINOR IV Wireless Earbuds
 
 
Характерен звук Marshall
Характерният звук на Marshall се намира винаги в основата на продуктите на компанията и Minor IV не са изключение. Тези слушалки са настроени да доставят изключително балансиран звук, който привлича вниманието. Имаш нужда от почивка от музиката? Превъзходното качество на звука при разговори ти позволява винаги да отговаряте на телефонни обаждания без разсейване.
 
 
30+ часа безжично забавление
Не искаш да стоиш някъде без любимата си музика, особено когато наистина имаш нужда от нея? Minor IV предлагат до 7 часа безжично възпроизвеждане с едно зареждане. В комбинация с преносимия калъф могат да ти осигурят автономия 30+ часа. Просто постави слушалките в калъфа. Можеш лесно да ги зареждаш безжично (Wireless Charging) или чрез кабел USB-C (включен).
 
 
Създадени за комфорт
Minor IV разполагат с преработена слушалка с ъгъл, който създава по-добро прилягане в ушния канал. Освен това са водоустойчиви, така че музиката да не спира дори когато вали.
 
 
Регулирай звука
Слушалките Minor IV разполагат с чувствителни на допир контроли, така че можеш да ги използваш, за да контролираш музиката и телефонните обаждания. Успоредно с това отстраняването или поставянето на слушалка активира автоматична пауза и възпроизвеждане, така че да не пропуснеш нищо. 
 
 
Издържат повече…
Интегрираната в приложението функция за запазване на батерията (Battery Preservation) ти позволява да намалиш щетите върху батериите. Получаването на актуализации Over-the-Air (OTA) означава, че слушалките винаги ще имат най-новия софтуер, така че можеш да извлечеш повече от тях за по-дълго време.
 
 
Bluetooth® LE Audio-ready
Технологията Bluetooth® LE Audio-ready е "future-proof", предоставяйки по-високо качество на звука дори в близко бъдеще. В същото време увеличава обхвата на стрийминг и подобрява аудио синхронизацията.
 
 
90% рециклирана пластмаса
42% от конструкцията на Minor IV е от пластмаса. Почти цялата пластмаса, която се използва, 90%, е от рециклирани материали (Post-Consumer Recycled) от продукти като CDs, перални машини и електрически велосипеди.

  • Характеристики
  • Тип Truly Wireless
  • Цвят Черен
  • Автономия на батерията До 7 часа & 30 часа с калъфа
  • Микрофон Да
  • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
  • Обхват До 10 m
  • Други характеристики Актуализации Over-the-Air (OTA)
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >