Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Samsung Galaxy Buds FE Graphite  

Samsung Galaxy Buds FE Graphite

С Galaxy Buds FE, които имат специално проектиран wingtip, няма да се страхуваш, че ще "изхвърчат" от ушите ти, докато танцуваш, спортуваш или се движиш из града!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
189.98 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4326237



Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Let the beat drop! С Galaxy Buds FE, които имат специално проектиран wingtip, няма да се страхуваш, че ще "изхвърчат" от ушите ти, докато танцуваш, спортуваш или се движиш из града!

С Noise Cancellation и Ambient mode, за да можеш да слушаш музиката си без разсейване, но и да имаш абсолютен контрол върху това, което се случва в средата около теб.

Свързват се с всички устройства на Samsung, от любимия ти смартфон и таблет Galaxy до телевизора ти Samsung, и можещ да превключваш аудио източници бързо и лесно, без проблем.                                

 
Galaxy Buds FE Graphite
 
 
Проектирани за комфорт и безопасност
Galaxy Buds FE са проектирани, за да бъдат удобни и да остават в ушите ти, дори когато се движиш интензивно. Можеш да контролираш музиката или обажданията си с едно докосване върху правилните повърхности. 
 
 
Слушай това, което искаш
Можеш да се потопиш в мелодиите, които обичаш с Active Noise Cancellation. Но когато се движиш в града и трябва да обърнеш внимание на преминаващите превозни средства, Ambient Noise ти позволява да чуваш какво се случва около теб, докато в същото време слушаш събеседника или музиката си.
 
 
В пълен синхрон с всички Galaxy
Свържи лесно устройствата си, просто отваряйки капака. Galaxy устройствата се свързват с едно докосване. Освен това, ако имаш повече от едно устройство Galaxy, като например Galaxy Tab S9 FE, слушалките автоматично превключват аудио източник между устройствата. Така че, когато играеш на своя Galaxy Tab, можеш безпроблемно да приемеш обаждане от Galaxy смартфона си.
 
 
Най-добрите слушалки за Samsung TV
Аудио изживяването не спира до музиката и разговорите. Galaxy Buds FE се синхронизират автоматично със Samsung TV, а със Smart View можеш да създадеш свое лично кино изживяване. 

  • Характеристики
  • Тип Truly Wireless
  • Цвят Графит
  • Bluetooth version Bluetooth 5.2
  • Автономия на батерията До 8.5 часа (до 30 часа с калъфа)
  • Микрофон Да
  • Други характеристики Active Noise Cancellation (ANC)
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >