Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Sony Bluetooth Headphone WH-CH520 Beige  

Sony Bluetooth Headphone WH-CH520 Beige

Слушалките WH-CH520 с автономия на батерията до 50 часа, стабилно свързване и подобрена производителност на разговорите, ще отговарят на ежедневните ти изисквания!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
119.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4171748

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Слушателско изживяване специално за теб!

Направи музиката си по-естествена! При компресиране оригиналният музикален източник губи високочестотните си елементи, които добавят детайлите в записа. Технологията DSEE ги възстановява така, че създава висококачествен звук, който е по-близък до оригиналния запис. Запази свои предварителни настройки с функцията за персонализиране на еквалайзера в приложението Sony│Headphones Connect.

Наслаждавай се на звук с високо качество през целия ден. Слушалките WH-CH520 с автономия на батерията до 50 часа, стабилно свързване и подобрена производителност при разговори, ще отговарят на ежедневните ти изисквания.

Sony Wireless Headphones WH-CH520
Sony WH-1000XM4 Over Ear
Тип
On Ear
On-ear слушалките покриват ухото и изолират външните шумове, за да слушаш чист и ясен звук.
Sony Wireless Headphones WH-CH520
20-20.000Hz
Честотен диапазон
С голям честотен диапазон от 20Hz до 20KHz, можеш да се наслаждаваш на дълбок бас и чисти високи, независимо от стила музика, който ти харесва да слушаш.
Sony WH-1000XM4 Microphone
Комуникация
Микрофон
Остави смартфона в джоба или чантата си, тъй като вграденият микрофон с усъвършенствана технология гарантира висококачествена комуникация и контрол.
Sony WH-1000XM4 Bluetooth NFC
Свързване
Bluetooth 5.2
Безжичните слушалки поддържат Bluetooth® 5.2 за свързване с любимото ти устройство. След това ще можеш да слушаш музика 50 часа.
 
 
Комфортно усещане, впечатляващ вид
С избор от черен, син, бял или бежов цвят ти решаваш кой е най-подходящ за теб и се наслаждаваш на комфортна текстура и качество. Компактната, олекотена конструкция и въртящите се наушници превръщат слушалките в перфектен спътник за всички твои пътувания.
 
 
Твоят звук, както ти харесва
Настрой звука според личните си предпочитания, като избереш от различни предварителни настройки, за да може качеството на звука да съответства на слушания жанр. Или създай и запази свои предварителни настройки с функцията за персонализиране на еквалайзера в приложението Sony│Headphones Connect. 
 
 
Създадени за ежедневието
С до 50 часа живот на батерията можеш да слушаш любимата си музика, без да се притесняваш, че зарядът ще свърши. А ако зарядът на батерията на слушалките ти свършва, бързо зареждане от 3 минути може да ти осигури 1,5 часа време за слушане.
 
 
Комфорт през целия ден
Не само притежават стилен дизайн, но и са създадени с мисъл за лесното използване. Благодарение на олекотената структура и въртящите се наушници, можеш да слагаш и сваляш слушалките с лекота. Регулируемата лента за глава, подплатата и меките наушници осигуряват комфорт през целия ден.
 
 
Кристално ясни обаждания
С висококачествен вграден микрофон и обработка за шумопотискане WH-CH520 намалява околния шум по време на обаждания, за да провеждаш ясни разговори дори в шумна среда. Натисни бутона за използване на гласа за помощ от Google или Siri, за възпроизвеждането на любимите ти парчета, изпращането на съобщения и осъществяването на обаждания, намирането на бързи отговори и управление на календара и напомнянията. Практичните бутони ти помагат да контролираш всички функции на слушалките.
 
 
Многоточкова свързаност
За пълно удобство тези слушалки с Bluetooth могат да бъдат сдвоени с две Bluetooth устройства едновременно. Така, когато има обаждане, слушалките знаят кое устройство звъни и се свързват автоматично с правилното. С един бутон, WH-CH520 предоставят бързо и лесно сдвояване чрез Bluetooth® с устройства Android. Благодарение на функцията Swift Pair, можеш да свържеш бързо слушалките с лаптоп с Windows 11 или Windows 10, с PC или таблет.

  • Характеристики
  • Тип Headphones
  • Форма On ear
  • Свързване Bluetooth
  • Bluetooth version Bluetooth 5.2
  • Микрофон Да
  • Автономия на батерията До 50 часа
  • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
  • Цвят Бежов
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >