Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Bluetooth 5.3 Headphones Rebel ANC Black
ProductPhoto_1942603

Turbo-X Bluetooth 5.3 Headphones Rebel ANC Black  

Turbo-X Bluetooth 5.3 Headphones Rebel ANC Black

С елегантен дизайн, калъф за носене и технология ANC (Active Noise Cancelling), безжичните слушалки Turbo-X Rebel ANC предоставят до 80 часа възпроизвеждане (70 часа с ANC)!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
99.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4418867
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

С усъвършенствана технология за активно шумопотискане (Active Noise Cancelling), Bluetooth® 5.3 слушалките Turbo-X Rebel ANC изолират нежеланите шумове, за да се насладиш на любимата си музика.

С динамични говорители 40mm (които осигуряват качествен звук с честотен диапазон 20Hz – 20kHz), Active Noise Cancellation (ANC) и технология Multipoint, можеш да се потопиш напълно в gaming и филмите, които обичаш, без разсейване.

С елегантен дизайн (247g) и калъф за пренасяне, порт за зареждане USB-C и батерия, която издържа до 80 часа (до 70 часа с ANC), за да бъдат винаги с теб, където и да се намираш.

Turbo-X Bluetooth® 5.3 Headphones Rebel ANC
Over-Ear
Тип
Over-Ear
С ергономичен over-ear дизайн, тези безжични слушалки покриват ушите и изолират шума, за комфортно слушане.
20Hz ~ 20KHz Freq. Range
Честотен диапазон
20Hz ~ 20KHz
С голям честотен диапазон от 20Hz до 20kHz, можеш да се наслаждаваш на дълбок бас и чисти високи, независимо от стила музика, който ти харесва да слушаш.
80H No ANC
Автономия на батерията
До 80 часа
Автономията на батерията достига 80 часа (ANC off), за да слушаш цял ден любимата си музика. А с час и половина зареждане отново е на 100%.
Bluetooth® 5.3
Свързване
Bluetooth® 5.3
Свържи безжичните слушалки чрез Bluetooth® 5.3 с предпочитаните от теб устройства и започни веднага слушането. Поддържат и технология Multipoint.
 
 
До 80 часа безжична свобода
Слушай до 80 часа музика с деактивирана технология ANC и до 70 часа с включено активно шумопотискане (ANC). Благодарение на порта USB-C, зареждането на батерията не отнема повече от 1,5 час (700mAh).
 
 
Активно шумопотискане (ANC)
Технологията Active Noise Cancelling (-35±5dB) изолира околните шумове, за да не влияят на изживяването при слушане. Осигурява ти, ако имаш нужда, контакт с околната среда, тъй като ти позволява да чуваш полезни известия или звуци (съобщения на летища, пристанища, гари, трафик по пътя и др.).
 
 
Технология Μultipoint
Технологията Multipoint ти позволява да се свързваш с две устройства едновременно, избирайки по всяко време и по желание кой аудио източник да бъде активен. По този начин, ако възпроизвеждаш мултимедия от едно устройство, слушалките могат да превключат на друго свързано устройство - като напр. смартфон — за да отговориш на входящо телефонно обаждане.

 
Калъф за пренасяне
Слушалките Turbo-X Rebel ANC разполагат с удобни и меки наушници. С ниско тегло (247g), регулируема лента за глава и практичен калъф за пренасяне, ще бъдат с теб навсякъде, без да са ти в тежест.

  • Характеристики
  • Тип Headphones
  • Форма Over ear
  • Свързване Bluetooth
  • Bluetooth version Bluetooth 5.3
  • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
  • Микрофон Да
  • Настройка на звука Да
  • Автономия на батерията До 80 часа
  • Цвят Черен
  • Други характеристики Noise Cancellation
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >