Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Xiaomi Redmi Buds 5 Black  

Xiaomi Redmi Buds 5 Black

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
69.98 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4393325
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Наслади се на отлично намаляване на шума с Redmi Buds 5! Разполагат с нов дизайн, за да паснат перфектно в ушния канал, като същевременно са водоустойчиви със степен на защита IP54, така че можеш да тренираш навсякъде!

С живот на батерията до 40 часа общо (чрез зареждане с калъфа) или до 10 часа с едно зареждане (без активиран ANC), можеш да слушаш любимата си музика дори при продължително пътуване!

Με μία ματιά!
Εφαρμογή Ιn-ear
Дизайн
In-ear
Слушалките прилягат безупречно във вътрешността на ушите ти и остават стабилно на мястото си, независимо от дейностите ти.
Батерия
До 40 часа

Автономията на слушалките е приблизително 10 часа, а с калъфа за зареждане достига 40 часа (без активиран ANC). Можеш да ги използваш през целия ден.

Bluetooth® 5.3
Свързване
Bluetooth® 5.3
Стабилен звук без прекъсване и по-ниска енергийна консумация за продължително слушане. Слушалките използват технология Bluetooth® 5.3 за лесно сдвояване, незабавна реакция и по-голям обхват.
 
 
Обновени отвътре и отвън

Идват с нова интелигентна система за намаляване на шума, която може да потисне до 46 dB шум (11 db по-високо от предишния модел), както и със степен на защита IP54, което означава, че могат да издържат на пот и дъжд.

 
 
Страхотен звук gaming

Свързват се чрез Bluetooth 5.3, което ги прави подходящи за gaming употреба, тъй като доста намаляват latency, като в същото време се свързват бързо с всяко устройство.

 
 
Батерия за целия ден

Ако бързаш и забравиш да ги презаредиш, слушалките могат да възпроизвеждат до 2 часа музика след бързо 5-минутно зареждане. Можеш да се насладиш на 10 часа непрекъсната употреба без ANC, а калъфът осигурява до 40 часа автономия.

 
 
Звукът, както ти харесва

Потребителите могат лесно да свържат слушалките с две устройства благодарение на функцията dual-device connectivity. Направи настройки за оптимален звук чрез Xiaomi Earbuds App.

  • Характеристики
  • Тип Truly Wireless
  • Цвят Черен
  • Bluetooth version Bluetooth 5.3
  • Микрофон Да
  • Автономия на батерията До 10 часа (до 40 часа с използването на калъфа)
  • Други характеристики 46db Noise Cancellation
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >