Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Creative Outlier Free Mini  

Creative Outlier Free Mini

Удобни, стабилни, с технология за костна проводимост, безжично свързване чрез Bluetooth® 5.3 и автономия до 6 часа!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
109.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4352238

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Ергономично проектирани за възрастни и тийнейджъри, Creative Outlier Free mini са слушалки с костна проводимост, които безпроблемно съчетават комфорт, издръжливост и авангардни технологии.

Изработени от силикон и титаниева сплав с памет (Titanium Memory Alloy), разполагат с устойчива конструкция с възможност за памет.

Така че кажи сбогом на заплетените кабели и прегърни свободата на безжичното свързване, която ти позволява да се идентифицираш със заобикалящата те среда, докато се наслаждаваш на любимото си аудио съдържание.

Creative Outlier Free mini
 
 
Изживей звука както никога досега!
Гледай любими филми с функцията Low Latency на Creative Outlier Free mini, като едновременно с това можеш да чуеш звуците от околната среда. Отвореният (open-ear) дизайн означава, че няма повече потни слушалки, забити в ушите ти, което осигурява по-безопасно слушане и лесна комуникация с приятелите ти по време на тренировка.
 
 
Технология за костна проводимост
Заобикаляйки тъпанчетата и предавайки звукови вибрации директно към вътрешното ухо, ще се наслаждаваш на любимия си плейлист, без да губиш способността си да чуваш света около теб.
 
 
Създадени за комфорт
Ергономично проектираната опора за главата осигурява удобно и персонализирано прилягане, което ги прави подходящи както за възрастни, така и за тийнейджъри. Носи Creative Outlier Free mini продължително време без дискомфорт, независимо дали си във фитнеса, отиваш да бягаш или просто си почиваш у дома.
 
 
2 винаги е по-добре от 1
Наслади се на безпроблемен стрийминг и подобрена свързаност с Bluetooth® 5.3 (AAC, SBC, режим с ниска латентност) и Multipoint. Creative Outlier Free mini ти позволява да свържеш до две Bluetooth устройства едновременно, за да отговаряш на повиквания и да предаваш аудио съответно от две различни аудио устройства.
 
 
Комуникирай свободно
За допълнително удобство Creative Outlier Free mini е снабден с вграден микрофон, който ти позволява да отговориш на повикване веднага, без да се налага да посягаш към телефона си. Освен това можеш удобно да задаваш напомняния с помощта на Siri или Google Assistant — просто натисни многофункционалния бутон три пъти, за да активираш гласовия асистент!

  • Характеристики
  • Тип Neckband
  • Bluetooth version Bluetooth 5.3
  • Микрофон Да
  • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
  • Обхват До 10 m
  • Автономия на батерията До 6 часа
  • Чувствителност - 38 dB
  • Други характеристики Multipoint
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >