Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

honor Magic Earbuds White  

honor Magic Earbuds White

С технология Hybrid Active Noise Cancelling, три микрофона, усъвършенствани говорители 10mm, свързване Bluetooth 5.0 и голяма автономия!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
199.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3434451



Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Music In. World Out.: С впечатляващо покритие и ергономичен дизайн, Bluetooth 5.0 слушалките Honor Magic Earbuds предоставят неповторимо true-wireless изживяване, трансформирайки комуникацията и on-the-go забавлението ти!


Снабдени с технология Hybrid Active Noise Cancelling за ограничава на околните шумове, три микрофона с технология beamforming и говорители (10mm) с висока чувствителност, предефинират производителността на безжичните слушалки.


Навън, вкъщи, по време на пътуване, Honor Magic Earbuds ти позволяват да осъществяваш телефонни обаждания и да слушаш любимите си парчета чрез Touch Controls, предоставяйки 3,5 часа за разговор само с едно зареждане (ANC деактивирано) и общо 12 часа, с помощта на кутията за зареждане (USB-C).

Honor Magic Earbuds White
In-ear design
Тип
Ιn-Ear
Honor  Magic Earbuds са проектирани така, че да прилягат стабилно в ушите ти, за да се движиш без проблем.
MEMS mic
Комуникация
Микрофон (3x)
С 3 микрофона на всяка слушалка за надеждна комуникация, тъй като ще се чуваш чисто и ясно, без смущения.
Battery Stamina
Батерия
3,5 часа
Автономията на батерията достига 3,5 часа за разговор с едно зареждане (ANC off), като общо достига 12 часа с помощта на придружаващата ги кутия за зареждане.
Bluetooth 5.0
Свързване
Bluetooth 5.0
Свържи Honor  Magic Earbuds чрез Bluetooth 5.0 към смартфона си и започни веднага комуникацията.
 
 
True Wireless Experience
С Magic Earbuds получаваш обаждания и слушаш музика през целия ден, където и да се намираш. С Touch Controls, възможност за активиране на Active Noise Cancelling и издръжливост на батерията до 12 часа, имаш пълна свобода на движение и едновременно с това си във връзка с любимите си устройства.
 
 
Hybrid Active Noise Cancelling
Технологията Hybrid Active Noise Cancelling осигурява точно намаляване на шума, което се оптимизира в реално време. Така, дори ако се намираш на станция в метрото, пълна с народ, или в шумен ресторант, можеш да се наслаждаваш на музика с чист, кристален звук!
 
 
Винаги се чуваш!
С три чифра ear-tips (S/M/L) за перфектно прилягане, микрофони (MEMS) и технология beamforming, Honor  Magic Earbuds елиминират околния шум по време на обажданията и едновременно с това подсилват гласа ти. 
 
 
Заслужаваш най-добрия звук!
Динамичните драйвери с висока чувствителност 10 mm са внимателно регулирани, така че да всеки тон да се чува максимално точно. Осигуряват мощен и чист звук. Ще се почувстваш така, сякаш слушаш музика в студио!
 
 
Директно сдвояване!
Наслади се на любимата си музика на момента: Honor  Magic Earbuds поддържат One-step Setup за автоматично свързване с всеки смартфон на Huawei / Honor, който разполага с версия EMUI 10.0 (или по-нова) и Μagic UI 3.0 (или по-нов).

  • Характеристики
  • Тип Truly Wireless
  • Цвят Бял
  • Bluetooth version Bluetooth 5.0
  • Обхват До 10 m
  • Време в режим на готовност До 240 часа
  • Време за разговор До 3 часа и 30 минути
  • Други характеристики Music Player
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >