Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

HUAWEI FreeBuds 5i White  

HUAWEI FreeBuds 5i White

Безжични слушалки с Hi-Res Audio Wireless, говорители 10mm, сертификат IP54 за устойчивост на пот и дъжд, както и автономия до 28 часа с калъфа!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
159.98 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4136306

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

С обновен дизайн, подчертан от грациозни извивки, безжичните слушалки FreeBuds 5i на HUAWEI предоставят невероятен Hi-Res звук, стабилно прилягане и хибридно шумопотискане.

В сравнение с предишното поколение, обновената кутия е с по-малки размери, като в същото време включва батерия с по-голям капацитет. Същото важи и за самите слушалки, които имат по-малка дължина (29mm, по-стария модел е 46mm) и са приблизително 11% по-леки (4,7 грама, за разлика от стария модел - 5,5 грама). Следователно са по-удобни и прилягат по-стабилно благодарение на медицинските силиконови накрайници (налични в три размера), одобрени от Американската организация по храните и лекарствата. Също така са сертифицирани по IP54, за да издържат на прах и дъжд или пот, когато тренираш.

FreeBuds 5i са сертифицирани за Hi-Res Audio Wireless, разполагат с динамични говорители 10mm и технология за хибридно шумопотискане (с три режима, Ultra, General и Cozy), подсилено от изкуствен интелект (AI Noise Cancellation). Също така, намаляват загубата на ниски честоти, дори ако слушалките не пасват точно на ушите ти, а когато се носят правилно, осигуряват кристално чист звук. Всяка слушалка разполага с батерия 55 mAh, а кутията е оборудвана с батерия с капацитет 410 mAh за до 7,5 часа възпроизвеждане (с ANC деактивирано) или до 28 часа възпроизвеждане с кутията за зареждане.

Huawei FreeBuds 5i
JBL Tune 225TWS In-Ear
Тип
In-Ear
Слушалките прилягат перфектно във вътрешността на ухото ти и остават стабилно на мястото си, независимо от твоите дейности.
IP54
Устойчивост
Водоустойчивост (IP54)
Слушалките разполагат със сертификат IP54, което означава, че не се "плашат" от пръски вода, дъжд или пот.
JBL Tune Flex
Автономия
7,5 часа (28 часа с кутията)
Слушалките демонстрират автономия от 7,5 часа (с деактивирано шумопотискане или 6 часа с активирано ANC), а с кутията за защита/зареждане автономията се увеличава до 28 часа.
JBL CLUB PRO+ Bluetooth
Свързване
Bluetooth 5.2
Безжичните слушалки поддържат Bluetooth 5.2 за свързване с любимото ти устройство, Android или iOS.
 
 
Модерен дизайн
Модерният дизайн е подчертан от грациозни извивки. Isle Blue и Nebula Black се отличават с матови, подобни на камъчета текстури, а Ceramic White придава вид и усещане за нефрит, зашеметявайки с елегантността си от първия поглед.
 
 
Леки и удобни
Слушалките са по-компактни и с 11% по-леки от предишния модел. С 3 размера меки и удобни за кожата силиконови накрайници за уши, можеш да се насладиш на персонализиран комфорт при носене. Леката кутия за зареждане е изключително удобна в ежедневието, така че да е винаги под ръка, когато имаш нужда от енергия.
 
 
Звук с висока резолюция
HUAWEI FreeBuds 5i разполагат с Hi-Res Audio Wireless сертфикация, включваща по-висока честотна характеристика, звук с висока честота за HD аудио източници и множество еквалайзери, които съответстват на широка гама от различни стилове, за персонализирано слушане.
 
 
Безгрижност и свобода при носене
HUAWEI FreeBuds 5i намаляват загубата на ниски честоти, дори ако слушалките не пасват точно на ушите ти, а когато се носят правилно, осигуряват кристално чист звук.
 
 
Гъвкаво шумопотискане, съобразено с ежедневието ти
Чувствай се свободен да избираш между режимите за шумопотискане Ultra, General и Cosy, за да адаптираш ефектите им към заобикалящата среда, като например натоварено летище, метростанция, ресторант, офис или тихия ти дом.
 
 
AI шумопотискане за кристално ясни разговори
AI шумопотискането, подсилено от AI невронни мрежови алгоритми, разграничава гласовете от околния шум, така че да се чуваш силно и ясно.
 
 
Интелигентно свързване и управление с лекота
HUAWEI FreeBuds 5i могат да се свържат едновременно с две устройства, включително телевизори, персонални компютри, таблети, мобилни телефони и други. Когато свържеш слушалките към компютър, за да се присъединиш към конферентна връзка и имаш входящо повикване на телефона, просто докосни слушалката два пъти, за да отговориш на повикването веднага.
 
Селфи на спокойствие
HUAWEI FreeBuds 5i ти позволява да направиш снимка от разстояние чрез двукратно докосване на слушалките, така че получаването на снимки с професионално качество е толкова лесно, колкото и заемането на поза.
 
Тренирай при различни условия
Степен на защита IP54 означава, че можеш да се наслаждаваш на музика с HUAWEI FreeBuds 5i навсякъде и по всяко време.
Huawei FreeBuds 5i
 
Поеми контрола в свои ръце
Управлявай слушалките си с абсолютна лекота чрез персонализирани сензорни контроли, вместо да се налага непрекъснато да изваждаш телефона си! С продължително натискане превключваш между ANC и Awareness. Натисни два пъти, за да пуснеш/паузираш аудио или приемеш/прекратиш повикване. Плъзни нагоре, за да увеличиш звука или плъзни надолу, за да намалиш звука.
 
Голяма автономия на батерията
Слушалките могат да осигурят до 28 часа възпроизвеждане на музика, когато се използват с кутията за зареждане. Няма нужда да се тревожиш, когато слушалките не са напълно заредени, тъй като само с 15 минути зареждане имаш 4 часа възпроизвеждане.

  • Характеристики
  • Тип Truly Wireless
  • Цвят Бял
  • Bluetooth version Bluetooth 5.2
  • Микрофон Да
  • Автономия на батерията До 7 часа и 30 минути (28 часа с калъфа)
  • Водоустойчивост Да (IP54)
  • Други характеристики Noise Cancellation. Multipoint
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >