Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Motorola Moto buds+ Pumice Stone  

Motorola Moto buds+ Pumice Stone

Нова вселена от звук! Лесни за настройване, персонализиране и управление, moto buds+ са перфектното аудио допълнение към твоя смартфон Motorola!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
249.98 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4575008

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

A NEW WORLD OF SOUND: любимата ти музика и филмите заслужават по-добър звук. Затова са създадени moto buds+, със Sound by Bose.

Наслади се на звук със студийно качество и остани в центъра на сцената с Dolby Head Tracking™. Слушай с часове, зареждай бързо и бъди защитен от пръски — благодарение на водоотблъскващия дизайн. Остани в своя собствен свят и се изолирай от останалите или активирай режима на прозрачност (Transparency Mode), за да знаеш какво се случва около теб.

Лесни за настройка, персонализиране и управление, moto buds+ са перфектното аудио допълнение към твоя смартфон Motorola.

motorola moto buds+ Pumice Stone
 
 
Чуй всеки детайл
Наслади се на всяка песен и на всеки филм с чистотата на звука и силата, която заслужава, благодарение на Dual Dynamic драйверите и аудиото Hi-Res (изисква се съвместимо с Hi-Res Audio устройство и приложение или услуга).
 
 
Motorola представя Sound by Bose
Moto buds+ използват уникалния експертен опит на Bose в активното потискане на шума и EQ настройката, постигайки невероятно звуково изживяване. Moto buds+ са сертифицирани от Bose, за да предложат несравнимо аудио изживяване.
 
 
Съвместимост с Dolby Head Tracking™
Остани в центъра на сцената и се потопи в атмосферата на многоизмерния звук от Dolby Atmos™. Наслаждавай се на по-добро изживяване с опциите за персонализиране на контролите, адаптиране на настройките за потискане на шума и връзка към две различни устройства в приложението на moto buds (необходимо е изтегляне на приложението от Google Play Store).
 
 
Музика без прекъсване
Забавлявай се на воля с до 8 часа време на възпроизвеждане в една сесия и до 38 часа време на възпроизвеждане с напълно зареден калъф. Възползвай се от повече часове енергия в движение, докато зареждате безжично (действителната производителност на батерията ще варира и зависи от много фактори като настройки на устройството, температура, състояние на батерията и модели на използване).
 
 
Покажи стила си
Впечатляващ дизайн, с който ще се отличиш, както и водоотблъскващо покритие, за да не се тревожиш при разливане и напръскване (не са предназначени за потапяне във вода или излагане на вода под налягане или други течности).

  • Характеристики
  • Тип Truly Wireless
  • Цвят Бежов
  • Bluetooth version Bluetooth 5.3
  • Микрофон Да
  • Автономия на батерията До 8 часа (38 часа с използването на калъфа)
  • Други характеристики Noise Cancellation
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >